προβλημα bd player SAMSUNG 1400 !!!!!!!

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,132
ΝΙΚΑΙΑ
εχω το παραπανω πλειερ και σημερα μου παρουσιασε το εξης προβλημα ,
ηταν αναμενο απο μονο του το γαλαζιο φωτακι που που αναβει οταν ειναι ενεργοποιημενη η συσκευη χωρις να το εχει πατησει κανεις και το σημαντικοτερο η συσκευη ηταν απενεργοποιημενη !
αφου πατησα το κουμπι για να κλεισει και ειδα οτι δεν υπαρχει καμια αντιδραση , εβγαλα τη συσκευη απο την πριζα για κανα 15 λεπτο .
μολις το ξαναεβαλα στην πριζα εκανε το θορυβο που συνηθως κανει οταν ανοιγει αλλα σταματησε εκει με ολα τα φωτακια με τις ενδοιξεις (dvd, bd,cd,xronos κτλπ) να ειναι ολα αναμενα !
ξερει κανεις τι μπορω να κανω , κανενα reset ή παει για πεταμα? γιατι samsung αυτης της κατηγοριας μονο για πεταμα συμφερει

Είναι στην εγγύηση? Πιστεύω ότι θα είναι γιατί η Fourlis δίνει δύο χρόνια εγγύηση...

Αν είναι έτσι είτε στο επισκευάζουν, είτε θα είσαι πολύ τυχερός και θα είναι για πέταμα οπότε πας για τσάμπα αναβάθμιση σε τελευταίο μοντέλο.

Δες την απόδειξη αγοράς και επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς...

Για ότι θες ρώτα γιατί είχα ανάλογη περίπτωση πρόσφατα και εξυπηρετήθηκα άψογα!

οχι δυστηχως η εγγυηση εχει τελειωσει εδω και τουλαχιστον 1-2 χρονια !
παλι για αναβαθμιση με βλεπω αλλα , ποτε ξανα samsung , να φανταστεις οτι το ειχα πληρωσει 480 και ειναι το πλειερ που εχει παιξει τοσα χρονια αδε και 400 ωρες , τιποτα δηλαδη !

Αν θες να ψάξω τη διεύθυνση του service της samsung, είναι κοντά μας στην Ηλιούπολη, αν και πιστεύω ότι δεν αξίζει το κόπο... έχουν πέσει οι τιμές αρκετά πια.

Εύχομαι να ξεμπλοκάρει και να μην είναι κάτι το σοβαρό...:nounder:

ευχαριστο για το ενδιαφερον βρε γειτονα αλλα και γω καταληγω στο οτι δεν εξιζει με τις τρεχουσες τιμες των πλειερ , το εχω το τηλεφωνο του σερβις .