ΠΡΟΒΛΗΜΑ DM500S NOVA

brangalias

New member
23 January 2008
4
Γεια σας φιλοι του φορυμ,παρακολουθω αρκετο καιρο τα δορυφορικα νεα και εξελιξεις.Ετσι αποφασισα να αγορασω τον καταληλω εξοπλισμο και να ασχολιθω και εγω.Πηρα ενα μπανανιαρικο dreambox 500s (το blackbox για να ειμα ακριβης) ενα πιατο 1,20 και 2 lnb.Η τοποθετηση ηταν ευκολη με astra στο κεντρο hotbird παρακεντρα.Στο dream περασα gemini 4.20 φοβομενος να περασω το 4,40 η το 4,50 γιατι διαβασα οτι βορει να χαλασει το μαιμουδιαρικο ονειροκουτι.Και ετσι λοπον δανειζομαι μια gamma card απο ενα φιλο ποθ βλεπει νοβα για να δω και εγω,αλλα τζιφος.Εδω χρειαζομαι τιν βοηθεια σας,τι πρεπει να κανω για να δω το περιφιμο το νοβα?
Ευχαριστω προκαταβολικα!

Φίλε μου, η ερώτησή σου αφορά σε κάτι παράνομο και κακώς την έθεσες.
[Φιλικά πάντα και με σεβασμό στο forum που μας φιλοξενεί.]

Σωστα τα λεει ο Ακης. Βεβαια ο φιλος δεν ειπε οτι ειναι δικια του η καρτα. Δοκιμη πηγε να κανει. :antlers:

Φιλε brangalias υπαρχουνε πιο "εξειδικευμενα" ελληνικα φορουμ τα οποια θα σε κατευθυνουν στο σωστο cam και το σωστο camkey που χρειαζεται..

Σορρυ αλλά εγώ που είμαι συνδρομητής, αν πάω σε ένα ιδιοκτήτη DM800HD για να διαπιστώσω αν παίζει η κάρτα μου εκεί, είμαι παράνομος?
Θέλω να βλεπω HD κανάλια χωρίς να έχω πολλούς διακλαδωτές για τα καλώδια και δύο αποκωδικοποιητές.
(Η ερώτηση δεν είναι υποθετική)

Γεια σας φιλοι του φορυμ,παρακολουθω αρκετο καιρο τα δορυφορικα νεα και εξελιξεις.Ετσι αποφασισα να αγορασω τον καταληλω εξοπλισμο και να ασχολιθω και εγω.Πηρα ενα μπανανιαρικο dreambox 500s (το blackbox για να ειμα ακριβης) ενα πιατο 1,20 και 2 lnb.Η τοποθετηση ηταν ευκολη με astra στο κεντρο hotbird παρακεντρα.Στο dream περασα gemini 4.20 φοβομενος να περασω το 4,40 η το 4,50 γιατι διαβασα οτι βορει να χαλασει το μαιμουδιαρικο ονειροκουτι.Και ετσι λοπον δανειζομαι μια gamma card απο ενα φιλο ποθ βλεπει νοβα για να δω και εγω,αλλα τζιφος.Εδω χρειαζομαι τιν βοηθεια σας,τι πρεπει να κανω για να δω το περιφιμο το νοβα?
Ευχαριστω προκαταβολικα!

Ναι, κάτι πρέπει να κάνεις. Να πληρώσεις συνδρομή για να έχεις κανονικά κάρτα και τότε θα δεις. Η κάρτα που αναφέρεις χρησιμοποιείται αποκλειστικά για πειρατεία και κάθε αναφορά σχετικά με αυτή αφήνει έκθετο πρώτα εσένα και μετά και το φόρουμ

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ DM500S NOVA

Η κάρτα που αναφέρεις χρησιμοποιείται αποκλειστικά για πειρατεία και κάθε αναφορά σχετικά με αυτή αφήνει έκθετο πρώτα εσένα και μετά και το φόρουμ
... συνεπώς η συζήτηση για την κάρτα εξαντλήθηκε.