Καλημέρα σε όλους. Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω το εξης περίεργο πρόβλημα: έχω τον 800άρι με newnigma 3.3. Εχω κάνει mount τον σκληρό δίσκο στο pc μου για να μπορώ να βλέπω μέσω streaming ταινίες αλλά και να κάνω εγγραφή. Τελευταία - εδω και μερικούς μήνες, όταν προσπαθώ να κάνω εγγραφή από νόβα κάποιας ταινίας, ενώ όλα πηγαίνουν αρχικα καλά, σε ακαθόριστα χρονικά σημεία, παγώνουν όλα τα κανάλια της νοβα (φυσικά και αυτό που γράφω) - με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά του 1 έως και 5 λεπτών στην ταινία. Αυτό μπορεί να συμβεί και δύο και τρείς ή περισσότερες φορές κατα την διάρκεια της μιαμισης ώρας που διαρκεί μια ταινία.
Επικοινώνησα με την νόβα, ρωτώντας μήπως έχουν βάλει κάποιο αντιπειρατικό software ή κάτι τέτοιο, και η απάντηση ήταν αρνητική. Σημειωτέον ότι το πρόβλημα δεν φαίνεται να υφίσταται σε εγγραφή π.χ. σειράς - ή αγωνα ποδοσφαίρου. Εχετε κάποια πληροφορία ή ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Επικοινώνησα με την νόβα, ρωτώντας μήπως έχουν βάλει κάποιο αντιπειρατικό software ή κάτι τέτοιο, και η απάντηση ήταν αρνητική. Σημειωτέον ότι το πρόβλημα δεν φαίνεται να υφίσταται σε εγγραφή π.χ. σειράς - ή αγωνα ποδοσφαίρου. Εχετε κάποια πληροφορία ή ιδέα τι μπορεί να φταίει?