Πρόβλημα εικόνας 50lf652v

6 January 2013
9
Έχω τώρα και 3 μήνες την συγκεκριμένη τηλεόραση παρατηρώ τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της οθόνης μια σκια που είναι ορατή όταν τα χρώματα είναι ανοιχτόχρωμα πχ στο άσπρο γαλάζιο πράσινο κόκκινο. Παράδειγμα όταν βλέπω ποδόσφαιρο σε εκείνο το σημείο όταν δείχνει το χορτάρι είναι λες και λερώνει ή κάμερα που το τραβάει τον αγώνα . Δεν ξέρω αν ήταν από την αρχή έτσι και δεν το είχα παρατήρηση . Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Αν μπορεί να μου πει κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις . φοβάμαι μην την πάρουν από το σερβίς την κρατήσουν κάμποσες μέρες και μου πουν ότι δεν έχει τίποτα γιατί έτσι διάβασα ότι συμβαίνει συνήθως. Το λέω επειδή δεν έχω άλλη τηλεόραση στο σπίτι αλλά άμα είναι να την διορθώσουν τότε εντάξει να μείνω χωρίς τηλεόραση μερικές μέρες.

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο το service τις lg γιατί πέρα από την σκιά έβαλα μια εικόνα μαύρη τέλειος και είδα 3pixel στην οθόνη που είχαν άσπρο χρώμα. Ερώτηση αυτά είναι καμμένα ή έχουν κολλήσει;

Ναι είχε καμένα pixel και η lg έχει εγγύηση 0 καμένα pixel. Με πήραν λοιπόν τηλέφωνο και επειδή δεν είχαν διαθέσιμο το μοντέλο που είχα μου πρότειναν η να μου πιστωσουν τα χρήματα που έκανε η τηλεόραση όταν την αγόρασα στο κατάστημα που την αγόρασα και να αγοράσω ότι θέλω η να μου την αντικαταστήσουν με μία το ίδιο μοντέλο αλλά 55αρα. Πραγματικά άψογο service.

Είναι καινούργια η 55αρα μου το ξεκαθάρισαν αυτό όπως και με την εγγύηση ότι ξεκινάει από την αρχή αφού είναι καινούργια.