Προβλημα εικονας!

mitsalikis

New member
27 November 2007
12
Εχω μια SAMSUNG LE26S86B LCD TV 26'', χρησιμοποιω αναλογικο σημα(κεραια) αλλα δεν εχω καθολου καλη ληψη. Δεν νομιζω να φταει η κεραια καθως στην παλια CRT που ειχα ολα τα καναλια επαιζαν μια χαρα. Τι λετε να φταει; Μηπως χρειαζεται ενισχυτης; Thanks!!!

Ειναι μεγαλη η διαφορα? Οι καινουριες οθονες βγαζουν τα "απλυτα" του τηλεοπτικου σηματος ολα στη φορα και γι´αυτο φαινοται οτι "πιανουν" χειροτερα απο τις παλιες "πεσμενες" οθονες χαμηλης ευκρινειας.

Ναι ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα. Δηλαδη δινουμε ενα σωρο λεφτα και δεν εχουμε καλη εικονα; Τι λυση προτεινεται; Να βαλω ενισχυτη; Και αν ναι ποιον; Οπως εχετε καταλαβει ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα! Thanks παντως!

Εφοσον οι συνθηκες ληψης του τηλεοπτικου σηματος δεν εχουν μεταβληθει, η εικονα ειναι η ιδια, απλα στην παλια οθονη δεν φαινονται τα "σκουπιδια" που υπαρχουν στο σημα. Πιθανοτατα θα βελτιωσεις το σημα με εναν ενισχυτη.

Re: Απάντηση: Προβλημα εικονας!

Εφοσον οι συνθηκες ληψης του τηλεοπτικου σηματος δεν εχουν μεταβληθει, η εικονα ειναι η ιδια, απλα στην παλια οθονη δεν φαινονται τα "σκουπιδια" που υπαρχουν στο σημα. Πιθανοτατα θα βελτιωσεις το σημα με εναν ενισχυτη.

Η το αντιθετο , σε μενα χωρις ενισχυτη ειχα καλο σημα μολις τον συνδεσα εχω ειδωλα