προβλημα επαφης με βυσματα Audio 3.5mm

kospap

Supreme Member
31 July 2009
8,509
παιδια καληεμρα.
Απο την μερα που πηρα τον νεο ΗΥ εχω προβλημα με την επαφη/εφαρμογη των βυσματων 3,5 που βρισκονται στην κασα του, ειδικα αυτα στην μπροστινη οψη.

Δεν θελουν πολυ να κουνηθουν και χανεται η επαφη. προσπαθω δια αφης να καταλαβω που χωλαινουν και απο οσο παρατηρησα μαλλον το προβλημα ειναι στο κλιπακι που θυλακωνει στο στενο μερος του βυσματος.
Επισης προσεξα οτι αν τραβηξω εξω κανενα χιλιοστο το βυσμα τα πραγματα ειναι καλυτερα....

Υπαρχει καμμια λυση/πατεντα γιατι βαρεθηκα να παιζω μεχρι να βρω την σωστη θεση και μετα να κρατω το καλωδιο ακινητο σφηνωνοντας το σε ενα συρταρι:furious3:

αφου ειναι καινουριο το pc γτ δεν το αναφερεις σαν προβλημα απο εκει που τον αγορασες
αν παλι βαριεσαι τη διαδικασια μια φτηνη εξωτερικη καρτα ηχου usb ειναι η λυση.

Προφανώς το θηλυκό είναι άθλιο και θέλει αντικατάσταση (εύκολο με ένα κολλητήρι).

Ημίμετρο: Παρεμβάλεις κάτι (πχ λαστιχάκι) για να μην μπαίνει εντελώς μέσα το αρσενικό και... όσο σου κρατήσει.

μαλιστα......

αυτο που λες ειναιε νδιαφερον αλλαθα πρεπει να γινει οταν θελει βαρβατο κατσαβιδιασμα ο ΗΥ (μακρια απο εδω)

για το ημιμετρο λεω να δοκιμασω μια ροδελα απο αφρωδες υλικο συσκευασιας

λες και μας κρυφαγουμε ο ατιμος (ο ΗΥ)
τελικα παρεδωσε πνευμα το DVDRW και παει οντως για κατσαβιδιασμα...

θα μπορουσατε να μου δωσετε καποια λινκ για να δω τι απιζει απο υποδοχες 3,5 ειδικα τον τροπο συνδεσης στην πλακετα?

η πλακετα με τα βυσματα 3,5 Audio και USB ειναι κατακορυφη και απο οσο καταλαβα τα βυσματα 3,5 εχουν 3 ποδαρακια σε ευθεια με τον αξονα τους και κολλανε στην πλακετα σε 3 σημεια που σχηματιζουν τριγωνο

παιδια καληεμρα.
Απο την μερα που πηρα τον νεο ΗΥ εχω προβλημα με την επαφη/εφαρμογη των βυσματων 3,5 που βρισκονται στην κασα του, ειδικα αυτα στην μπροστινη οψη.

Αφού είναι καινούριο μηχάνημα το πάς για εγγύηση. Ούτε κατσαβίδια ούτε τίποτα...

απο επαρχια αποστολη σε Αθηνα? με τον δισκο μου γεματο? με τιποτα!

παιδια κανενα λινκ για καταστημα που πουλανε καλης ποιοτητας υποδοχεις βυσματων (κασας)?

Αποφασισα να βαλω παραλληλα και ενα μεγαλυτερο βυσμα.
χρειαζομαι επισης κατι αν μου δειξει την συνδεσμολογια των βυσματων κασας