- 8 April 2012
- 15
Καλησπερα παιδια εχω ενα Toshiba usb 3.5 HDD 1T σε χωρητικότητα μια μέρα όταν τον σύνδεσα στον υπολογιστή μου ( windows 7 ) ξαφνικά μου βγάλε μήνυμα ότι θέλει format.πάτησα "κανσελ" και ξανάβγαζε το ίδιο μήνυμα τότε πήγα να σώσω όλα τα αρχεία που είχα σκληρό του υπολογιστή μην έχανα τα πάντα για να κάνα μετά format.όταν έκανα αντιγραφή όμως όλα τα αρχεία από τον εξωτερικό στο σκληρό του υπολογιστή μετά από 2 ώρες κόλλησε και μετά ο εξωτερικός έγινε από ntfs σε raw με 0bytes.όταν συνδέω τώρα τον έξωτερικό στον υπολογιστή εμφανίζεται στο my computer μετά από μερικά λεπτά σαν G αλλα d μπορώ να τον ανοίξω η να κάνω τίποτα άλλο gt βγάζει συνεχεια μήνυμα ότι θέλει format όταν πατάω properties μου δείχνει ότι είναι 0bytes αλλα d μπορώ να κάνω τίποτα άλλο ενώ lέει ότι λειτουργεί κανονικά!!δοκίμασα μερικά προγράμματα που λέγαν από net για recovery data αλλα τίποτα d βρήκα άκρη.πήγα και από disk managment και εκεί τον εμφανίζει σαν G με χωρητικότητα 931G αλλα όταν πάω να κάνω format και από κει δεν γίνετε τίποτα ούτε από κει.na προσθέσω ότι όταν το χα πάρει τον εξωτερικό πριν 2 χρονια περίπου ήταν fat32 και πριν από 7 μήνες το κάνα format σε ntfs.an ξέρετε κάτι πείτε γιατί 2 μέρες τώρα σπάω το κεφάλι και d βρίσκω άκρη.ευχαριστώ εκ των προτερων.