πρόβλημα εξωτερικού σκληρού με popcorn

steve62742

New member
20 November 2007
56
Παιδιά έχω έναν εξωτερικό 500αρή turbox και μου δούλευε μια χαρά αλλά σήμερα μου έπεσε από το γραφείο στο πάτωμα...επειδή την έχω ξαναπάθει πίστεψα ότι ο σκληρός πάει για πέταμα, αλλά τον σύνδεσα στο πισι και δουλεύει μια χαρά, τον αναγνωρίζει,μπένω μέσα ανοίγω αρχεία κτλ και πάνω που νόμιζα πως φτηνά την γλίτωσα πάω να τον συνδέσω στο popcornhour (βασική λειτουργία του σκληρού) αυτό τον αναγνωρίζει αλλά μόλις πάει να μπει μέσα να δω τα αρχεία του μου λέει πως δεν γίνετε. Επίσης ακούγετε ένας περίεργος θόρυβος από τον δίσκο όταν ανοίγει πιο πολύ...είχε κάνας άλλος το ίδιο πρόβλημα?μου φαίνεται περίεργο που στο πισι δουλεύει μια χαρά ενώ στο popcorn όχι

Αφού άρχισε να ακούγεται θόρυβος και υπάρχει συσκευή που δεν τον διαβάζει, να μην του έχεις πλέον καμμία εμπιστοσύνη. Αντέγραψε τα χρήσιμα πράγματα που έχει μέσα κάπου αλλού όσο είναι καιρός, και αυτόν πιά να τον χρησιμοποιείς σε δουλειές που να μην σε νοιάζει αν χαθούν ξαφνικά τα περιεχόμενα του.

Φιλικά
Γιώργος.

Απλά το PC διαβάζει τηην αρχή του δίσκου και τίποτα άλλο. Το popcorn κάνει σψαν όλο τον δίσκο για να βρει όλα τα αρχεία. Άρα λοιπόν κάποιο σημείο του δίκσου σου έχει χτυπήσει. Αυτό θα το ανακαλύψεις όταν αρχίσεις να αντιγράφεις τα αρχεία σε άλλο δίσκο και κάποια στιγμή θα κολλήσει.