Πρόβλημα φόρτωσης YouTube

Giannis mkds

AVClub Enthusiast
19 June 2019
828
Kαλησπέρες.
Εχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή "που δεν" έχω ούτε στο κινητό ούτε στην smart tv. Εδώ και 10 μέρες περίπου η σελίδα του youtube είναι κενή. Χρησιμοποιώ τον firefox. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση.
Ευχαριστώ.
Ετσι ακριβώς που την εμφανίζει.

2025-08-25 19_31_22-.png

Εχω εγκαταστήσει τον Brave. Με αυτό δεν έχω κάποιο θέμα. Λειτουργεί κανονικά το youdube. Απλά δεν καταλαβαίνω τι φλασιά έχει φάει ο fire fox.

που να βρεις ακρη...σωσε κωδικους κ 'αγαπημενα'' , πληρης απεγκατασταση, κ ξανα εγκατασταση..
υγ καλυτερα, βαθεια, deep , απεγκατασταση, --φακέλοι, ρυθμίσεις, cache, registry keys- ειτε χειροκινητα ειτε με προγραμματα οπως το revo unistaller η αλλα παρομοια

Last edited:
Εντάξει παιδιά ευχαριστώ.. Οπως προείπατε άν βρω άκρη θα επανέλθω για ενημέρωση.

Κάνε πρώτα μια δοκιμή με το firefox σε troubleshoot mode μήπως φταίει απλά κάποιο addon.

• Like
Reactions: Giannis mkds
Κάνε πρώτα μια δοκιμή με το firefox σε troubleshoot mode μήπως φταίει απλά κάποιο addon.
Λοιπόν δεν ξέρω άν τα έκανα οπως τα είπες φίλε γιατί το έχω στα ελληνικά, αλλά ψαχνοντας αυτο που είπες, ζήτησε κάπου να κάνω refresh η κάτι τέτοιο αν το λέω καλά, και επανήλθε . Ευχαριστώ.