πρόβλημα hdcp με powerdvd 9 και ραδιοενισχυτή sony

MANOS

Inactive User
1 July 2007
1,780
Δεν μπορώ να κάνω το htpc να παίξει blu ray όταν έχω συνδεδεμένο τον av receiver της sony (str-da3400es). Από pc στην lcd τηλεόραση παίζει, αλλά μέσω του ραδιοενισχυτή δεν μπορεί να παίξει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να το κάνω να δουλέψει??? Έχω το powerdvd 9 και μια onboard vga της intel.

Το έχω. Αλλά μου βγάζει πρόβλημα στο συγκεκριμένο blu ray δισκάκι. Για αυτό ψάχνω για μια μόνιμη λύση.

Ναι και ναι. Της ODEON είναι. Ελπίζω να είναι απλώς η εξαίρεση και να μην έχουν πρόβλημα όλα τα δισκάκια της ODEON.

Τελικά το έκανα να δουλέψει. Αγόρασα το AnyDVD HD. Ήταν δοκιμαστική έκδοση. Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να κάνει upadate επειδή ήταν δοκιμαστική έκδοση. Εγώ θεώρησα ότι εννοούσε στο πρόγραμμα, αλλά από ότι φαίνετε κάτι άλλο έκανε update μέσα στο πρόγραμμα και δούλεψε. Δλδ η έκδοση δεν άλλαξε. Έμεινε η ίδια. Να χαρώ τα trial version των εταιριών. Εντάξει εδώ ήταν μία περίπτωση στις 10. Αν όμως δεν μου δούλευαν τα 9 από τα 10 δισκάκια, υπήρχε περίπτωση να το αγόραζα??? Αμφιβάλω. Που θα ήξερα εγώ αν θα δούλευε η κανονική έκδοση, αν δεν δούλευε η δοκιμαστική??? Τέσπα... έφαγα 7 ώρες και η λύση ήταν τόσο απλή... κρίμα... Αν το ήξερα θα το είχα αγοράσει από την πρώτη στιγμή. Απλώς ήθελα να βεβαιωθώ πρώτα ότι δουλεύει μια χαρά. 90 ευρώ κάνει (με την έκπτωση 20% που έχει λόγο των γιορτών)... δεν είναι και λίγα.

Last edited:
50 Euro κανει, που τα βρηκες τα 90;

Προφανως ειχες παλια εκδοση και ηθελε update για να σπασει την πιθανον νεα προστασια του δισκου που δοκιμαζες (δεν υπαρχει αλλο update ''μεσα στο προγραμμα'').

1. Μιλάω για την lifetime έκδοση.
2.
α. Είχα την καινούργια έκδοση.
β. Έβγαλα την καινούργια μπας και δουλέψει με μια παλιά.
γ. Δεν δούλεψε και αποφάσισα να το αγοράσω μπας και δουλέψει.
δ. Όταν έκανα registration και έβαλα το blu ray που είχε πρόβλημα, έκανε αυτόματα update αυτό που ήθελε χωρίς να κάνει update ολόκληρο το πρόγραμμα στην πιο πρόσφατη έκδοση που είχα πριν. Δλδ το version δεν άλλαξε.
ε. Δούλεψε κανονικά.
στ. Κατέβασα την νέα έκδοση (την οποία είχα και πριν) και την έκανα install.
ζ. Συνέχισε να δουλεύει κανονικά.

Με απλά λόγια δεν έκανε update ολόκληρο το πρόγραμμα, αλλά κάποιο μέρος του προγράμματος το οποίο όμως δεν ήταν διαθέσιμο ακόμα και στην πιο πρόσφατη έκδοση. Στην δοκιμαστική έκδοση αυτό δεν γινόταν.

Last edited: