Προβλημα ή λάθος ρύθμιση??

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Πηρα και εγώ την παρασκευή το νέο αι-φον (αυτο το αι στην αρχή είναι κάπως...) μετά από αναμονή σκέψη κλπ και ομολογό ότι είναι από τα καλύτερα gadgets που έχω αγοράσει ποτέ (συναγωνίζεται το squeezebox)...

Η ολοκλήρωση αλλά και η σκέψη που έχει πάει πίσω απο το μηχανάκι είναι πραγματικά εντυπωσιακή. (Μόνος μπελάς το αι τιουνσ...)

Αφού λοιπόν το ρύθμισα και "εξαντλησα" τα παρεχόμενα προγραμματάκια, είπα να αρχίσω να κατεβάζω προγραμματάκια (3 το αριθμό) φυσικά ξεκιμώντας από τα τζάμπα. Πολύ ωραία τα κατέβασα από το τηλέφωνο (μέσω wifi) και μετά πήγα να τρέξω... Εκει δεν πήγαμε καλά... κοινώς το εικονίδιο υπάρχει το πατάς ξεκινάει και μετά τιπτσ... πίσω στην αρχική σελίδα...

Πιστεύω (και ελπίζω) οτι η λύση είναι απλή, αλλά...

Να ενημερώσω επίσης ότι έκανα και synch με pc οπότε το itunes έκανε backup και επίσης ότι το έκλεισα και το ξανανοιξα. Παλι τιπτσ.

Θα εκτιμούσα καμμιά σκέψη...

Να προτιμάς να κατεβάζεις τις εφαρμογές από τον υπολογιστή (μέσω itunes) και μετά να τις κάνεις sync...

Με αγχωνει λίγο η απάντηση αυτή...

Δηλαδή δεν μπορώ να το κατεβάζω κατευθείαν από το το τηλέφωνο???

Δεν μιλάμε για ένα πρόγραμμα, αλλά για τρία. Εχει συμβεί σε άλλον αυτό?:hmmmm2:

Και εγώ κατέβασα μία δωρεάν εφαρμογή από το τηλέφωνο και δεν ξεκινάει με τίποτα. Κάνει το ίδιο με εσένα.

Μερσι. Θα ξαναδοκιμασω (οταν βρω το χρόνο) να κατεβάσω από το pc και ελπίζω να είναι ΟΚ.

Πάντως φάουλ οι φίλοι μας του δαγκωμένου μήλου... Σε λίγο θ'αρχίσου να βγαίνουν και και οθόνες "blue death"... :computer:

(αυτή είναι ωραία ιδέα για εφρμογη στο αιφον!!! με ένα συνδυασμό κουμπιών να βγαίνει μπλέ οθόνη με μήνυμα "error at code 1001:FFF:AC23:XXX please reboot and pray..." όποιος το βγάλει θα είμαι ο πρώτος που θα το κατεβάσει):BDGBGDB55:

Εγώ πάντως τις περισσότερες εφαρμογές τις κατεβάζω από το τηλέφωνο απευθείας και παίζουν κανονικά. Το φαινόμενο του να μην ξεκινάνε οι εφαρμογές ήταν μεγαλο πρόβλημα του firmware 2.0. Μετά το 2.0.2 δεν παρατηρείται τέτοιο πρόβλημα. Μήπως δεν έχεις αναβαθμίσει σε 2.0.2 ακόμη?

Εχω το 2.0.2 αλλά χαίρομαι που συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους, πραγμα που σημαινει ότι δεν πήρα το μοναδικό χαλασμενο αι φον !!!!

Θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω τα ίδια προγράμματα μέσψ πισι και θα επανέλθω.:grinning-smiley-043

OK, ολα λειτουργουν κανονικά (μάλλον υπήρξα απίστευτα γκαντεμης και 3 προγραμματα αρνηθηκαν να δουλέψουν...)

Εχω εγκαταστήσει κάμποσα (τζαμπα) προγραμματάκια και δουλεύουν μια χαρα.

Ευχαριστώ και πάλι τους συμφορουμίτες για τις απαντήσεις / προτάσεις τους...-bye--bye--bye-