Προβλημα ηχου και εικονας.

Evil 13

AVClub Enthusiast
24 August 2008
909
Γεια σας.Δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic κι αν επρεπε να ανοιξω νεο thread,αλλα τες πα το βαζω εδω.
Το προβλημα που εχω ειναι απο εκεινα που σε τρελαινουν.Εχω το HTP-BD2RSF home cinema με Blu-Ray της Sony.Συνδεω το home cinema με τον αποκωδικοποιητη της nova(με scart) για να παρω ηχο μεσα απο αυτο και να παρακολουθησω ελληνικα καναλια ή τα συνδρομητικα.Το αποτελεσμα ειναι ο ηχος(οι ομιλιες δλδ) να ερχεται ΠΡΙΝ την εικονα!Με λιγα λογια,πρωτα ακουω καποιον να μιλαει και μετα ...κουναει τα χειλια του!:violent-smiley-030::violent-smiley-030:Αυτο συμβαινει κυριως με τα ελληνικα καναλια(mega,ant1 κτλ) που "δινει" η nova!Αν εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα ή ξερει τι γινεται,ας βοηθησει παρακαλω.

Φιλαρακι καλυσπερα κι εγω το αντιμετωπισα αυτο το θεμα ,και εαν κανεις συγκριση εικονας nova και τα επιγεια αναλογικα ταυτοχρονα θα δεις οτι υπαρχει στην nova καθηστερηση ακομα και 1 δευτερολεπτο ισως και παραπανω.
HOME SINEMA εχω κι εγω της LG.Παντως συνδεσα με RCA το δεκτη και ελεισα αυτο το προβλημα .Σπανια να το εχω πλεων .Το προβλημα αυτο μαλλον το δημιουργει ο δεκτης σου και καμοια φορα και η ιδια η νοβα αλλα τοτε ειναι γενικο το προβλημα.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΠΛΑ RCA.:grandpa:

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!Το σκεφτηκα κι εγω αυτο!Το θεμα ειναι ομως το πως θα συνδεσω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και το dvd recorder...:blush:

το lag πρεπει να δημιουργειται απο scart φτηνης ποιοτητας που δεν εχουν ολους τους ακροδεχτες για οικονομια. αν θες το τσεκαρεις και αυτο, ειχα ενα αναλογο προβλημα με συνδεση απο βιντεο σε ενισχυτη