Πρόβλημα ηχου με Sony LED 40 hx800!!!

geokarab

New member
23 January 2011
12
Πρόβλημα ηχου με Sony LED 40 hx800!!!
Καλησπέρα παιδια ηθελα τις γνωσεις σας σε ενα θεμα που με απασχολει...

Αγορασα την παρασκευη τη συγκεκριμενη τηλεοραση και ολα ρολοι...μεχρι που διαπιστωσα ενα προβλημα ηχου καπως περιπλοκο.Συνδεω pc με hdmi και οταν κανω streaming σε youtube,παιζω παιχνιδια ολα καλα με ηχο.Οταν δοκιμαζω να δω ταινια παλια (πχ του 2008) παλι ολα καλα.
Οταν ομως βαζω να δω ταινια απο τις προσφατες σε mkv,brrip,r5,dvdrip κλπ ή καποια σειρα πχ the big bang theory μου κανει ενα περιεργο πραγμα...εκει που κανονικα ακουω διαλογους ξαφνικα και για διαστημα 1-2 sec σταματα ο ηχος!!!Δεν ακουγεται τιποτα!!!Μετα κανονικα και μετα παλι σταματα κλπ.Σε αλλοτε αλλο χρονο χωρις δηλαδη συγκεκεριμενη συχνοτητα εμφανιζει το προβλημα.Δοκιμασα να αλλαξω ρυθμισεις τηλεορασης τιποτα.Ακόμα δοκίμασα άλλο player τζιφος!Δοκιμασα να κατεβασω codecs για το vlc media player που αναπαραγω τα παντα τιποτα.Να πω οτι ολα τα προγραμματα που το δοκιμασα ειναι updated.
Αλλαξα hdmi, πηρα τηλ το καταστημα που την αγορασα ματαια.Ακομα να σας πω οτι με το ιδιο hdmi οταν βαζω το pc σε αλλη παλαιοτερη τηλεοραση που εχω δεν εχω κανενα προβλημα.
Τι να κανω?ΤΙ φταει?Απο το καταστημα μου είπαν να τους την πάω πίσω να μου δώσουν άλλη η άλλο μοντέλο.
Μήπως φταίει το htcp που δεν το υποστηρίζει;
γιατί άλλες ταινίες τις παίζει και τις καινούριες οχι;
γιατί παλιότερες LCD samsung@lg που δοκίμασα τα ίδια αρχεία όλα καλα;Μου είπαν βέβαια να πάω κ με το pc για να δοκιμάσω πριν πάρω κάτι άλλο.

Ας απαντήσει σας παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει...είμαι πολύ απογοητευμένος.1000 ευρω εδωσα και ειναι υποτιθεται καινουρια....