Πρόβλημα internet με Panasonic TX-P46G30E

kastaniotis

New member
12 March 2011
12
Η τηλεόρασή μου δεν μπορεί να συνδεθεί, μέσω καλωδίου ethernet, στο internet... Το router μου είναι το NetFaster IAD και έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το firewall του ή να βάλω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις μια και στο αυτόματο η Panasonic απλώς εντοπίζει τη σύνδεση χωρίς να μπορεί να πάρει IP. Τίποτα δεν αλλάζει και με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις αφού εντοπίζει την IP όχι όμως και την Gateway... Το ίδιο ισχύει και με το Turbo-X Media Player αφού όσο το είχα συνδεδεμένο με την 32 CRT Sony μου είχα κανονικά σύνδεση internet αλλά από τη στιγμή που το σύνδεσα στην Panasonic αδυνατεί πλέον και αυτό να συνδεθεί στο internet.
Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά; Αντιμετώπισε ίσως το ίδιο πρόβλημα;
Όπως και να ´χει η σύνδεση στο ιντερνετ μέσω καλωδίου θα έπρεπε να είναι απλή υπόθεση...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. :a0210:

Η τηλεόρασή μου δεν μπορεί να συνδεθεί, μέσω καλωδίου ethernet, στο internet... Το router μου είναι το NetFaster IAD και έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το firewall του ή να βάλω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις μια και στο αυτόματο η Panasonic απλώς εντοπίζει τη σύνδεση χωρίς να μπορεί να πάρει IP. Τίποτα δεν αλλάζει και με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις αφού εντοπίζει την IP όχι όμως και την Gateway... Το ίδιο ισχύει και με το Turbo-X Media Player αφού όσο το είχα συνδεδεμένο με την 32 CRT Sony μου είχα κανονικά σύνδεση internet αλλά από τη στιγμή που το σύνδεσα στην Panasonic αδυνατεί πλέον και αυτό να συνδεθεί στο internet.
Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά; Αντιμετώπισε ίσως το ίδιο πρόβλημα;
Όπως και να ´χει η σύνδεση στο ιντερνετ μέσω καλωδίου θα έπρεπε να είναι απλή υπόθεση...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. :a0210:
Φίλε μου καλημέρα.Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με την Vt30.Μέσω wifi συνδέομαι χωρίς πρόβλημα αλλά μέ καλώδιο με τίποτα.Αν το αφήσω στο αυτόματο δεν παίρνει ip και αν βάλω δικές μου ρυθμίσεις δεν βλέπει gateway...Μήπως σου απάντησε κανείς ή βρήκες λύση;Γιατί καλωδίωσα όλο το σπίτι γι'αυτό το λόγο και δεν παίζει.Ευχαριστώ.

Επίσης κάπου διάβασα ότι οι ρυθμίσεις πρέπει να μπουν χειροκίνητα και να είναι του τύπου 192.169.100 ή 110 στο τέλος με subnet 255.255.255.0
και μετα 192.168.1.1.Δεν είμαι σπίτι για να το δοκιμάσω.Το βράδυ.Και ακόμα ένας είπε ότι αλλάζοντας την ρύθμιση από wpa σε wep δούλεψε.Το τελευταίο όμως μάλλον αφορά ασύρματο που εμένα μου δουλευει.το ενσυρματο είναι το θεμα...

τελικά το πρόβλημα ήταν τα φις από το καλώδιο δικτύου...τα άλλαξα και όλα οκ.

τελικά το πρόβλημα ήταν τα φις από το καλώδιο δικτύου...τα άλλαξα και όλα οκ.

Ευχαριστώ φίλε μου, το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την πενηντάρα UT30.

Με την ευκαιρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! :happynewyearblue: