Προβλημα καλωδιωσης lan σε samsung le40f8

kostakosta

New member
9 September 2010
20
Γεια σας.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο site γιατι αντιμετοπιζουμε ενα προβλημα με την samsung le40f8 .Αυτη τη στιγμη κανει να αναψει εικοσι λεπτα τουλαχιστον .Απο την samsung μας ειπαν οτι το προβλημα ειναι στην καλωδιωση lan και δεν φτιαχνεται .Ξερει καποιος αν ισχυει αυτο?

Ειναι εκτος εγγυησης και ο φιλος μου που την εχει ειναι ηδη σε αναζητηση καινουργιας.Την ειχε παρει πριν τρια χρονια περιπου 1800 ευρω.Παντως αν γνωριζεις τι ειναι αυτο το προβλημα και αν φτιαχνεται σιγουρα ενημερωσε με γιατι του ειπαν οτι δεν φτιαχνεται, και απο το σερβις αλλα και ενας αλλος τεχνικος που ρωτησα μου ειπε το ιδιο.Μου φανηκε βεβαια περιεργο τι ειναι πια αυτη η καλωδιωση lan που δεν φτιαχνεται,αλλα επειδη ειμαι και ασχετος ζηταω τα φωτα σας.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Τι είναι αυτά που λένε στον κόσμο ρε παιδιά!!!!!!!!!
Σε λογικά πλαίσια, τι δουλειά έχει το LAN να επηρρεάζει το άνοιγμα της τηλεόρασης?!!!!!!!
Σκάει ο κόσμος 2000 ευρώ και τον γράφουμε κανονικά!!!!
Βάσει νόμου, είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν ανταλλακτικά και υποστήριξη στα προϊόντα που πουλάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efpolis.gr
Τηλέφωνο 1520

Κάλεσέ τους να βρεις το δίκιο σου!

Το προβλημα οπως μου το περιεγραψε ειναι οτι οταν ανοιγει την τηλεοραση δεν εχει εικονα δεν συμβαινει τιποτα .Μετα απο λιγο αρχιζει η οθονη και βγαζει διαφορα χρωματα χωρις εικονα.Οταν μετα απο κανα εικοσαλεπτο σταθεροποιηθει τα τρια τεταρτα της οθονης δενεχουν εικονα απλως διαφορα χρωματα και η υπολοιπη εχει κανονικα καθαρη εικονα.Ξερετε μηπως τι ειναι αυτο?