- 3 August 2006
- 3,271
Παιδια αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα.
Να σας πω πριν οτι το μοτερ δουλευε παντα με usals και 24Ε & 40,5Ν.
Απο χτες στα καλα καθουμενα εχασα ολο το τοξο και μετα απο ωρες ταλαιπωρια χωρις αποτελεσμα τρωω φλασια και αρχιζω να τριμαρω τομ γεωγραφικο μηκος. Το μοτερ δουλευει μια χαρα πλεον αλλα με νεα ρυθμιση στο γεωγραφικο μηκος (Τωρα δουλευει το τοξο στο 21Ε)
Τι στην ευχη εγινε?
Και τωρα να σας πω το προβλημα μου.
Στο κινητο μου πιατο εχω συνδεσει 3 δεκτες
HUMAX 2000HD loop out se PROTEK 9700HD loop out EDision argus mini HD.
Μεχρι χτες ολα δουλευαν ρολοι.
Τωρα δεν μπορω να κινησω το πιατο απο τον protek. Μουλαρωνει και δεν κουναει ρουπι. To usals του δουλευει παλι με τις παραπανω ρυθμισεις. Ειναι αδυνατο να παω για παραδειγμα στον Eutelsat 16E. Ποτε παει astra ποτε δεν παει Hotbird. Γενικα κανει τρελλα. Τι λετε να εγινε?
Το μεσημερι θα συνδεσω το καλωδιο κατευθειαν στο protek να δω τι παιζει.
Παει πουθενα το μυαλο σας μπας και βγαλω ακρη?
Να σας πω το μοτερ ειναι της κουτας (το προηγουμενο ειχε τζογο και πηρε ποδι)
Νικος
Να σας πω πριν οτι το μοτερ δουλευε παντα με usals και 24Ε & 40,5Ν.
Απο χτες στα καλα καθουμενα εχασα ολο το τοξο και μετα απο ωρες ταλαιπωρια χωρις αποτελεσμα τρωω φλασια και αρχιζω να τριμαρω τομ γεωγραφικο μηκος. Το μοτερ δουλευει μια χαρα πλεον αλλα με νεα ρυθμιση στο γεωγραφικο μηκος (Τωρα δουλευει το τοξο στο 21Ε)
Τι στην ευχη εγινε?
Και τωρα να σας πω το προβλημα μου.
Στο κινητο μου πιατο εχω συνδεσει 3 δεκτες
HUMAX 2000HD loop out se PROTEK 9700HD loop out EDision argus mini HD.
Μεχρι χτες ολα δουλευαν ρολοι.
Τωρα δεν μπορω να κινησω το πιατο απο τον protek. Μουλαρωνει και δεν κουναει ρουπι. To usals του δουλευει παλι με τις παραπανω ρυθμισεις. Ειναι αδυνατο να παω για παραδειγμα στον Eutelsat 16E. Ποτε παει astra ποτε δεν παει Hotbird. Γενικα κανει τρελλα. Τι λετε να εγινε?
Το μεσημερι θα συνδεσω το καλωδιο κατευθειαν στο protek να δω τι παιζει.
Παει πουθενα το μυαλο σας μπας και βγαλω ακρη?
Να σας πω το μοτερ ειναι της κουτας (το προηγουμενο ειχε τζογο και πηρε ποδι)
Νικος