ΠΡΟΒΛΗΜΑ LG 47LE2R SOS!!!!

markonpower11

New member
23 November 2010
3
Kαλησπέρα σας έχω μια LG 47LE2R αγορασμένη πριν 5 χρόνια περίπου και όπως καταλαβαίνετε εκτός εγγύησης... την προηγούμενη εβδομάδα μου παρουσίασε ένα πρόβλημα ... όταν την άναψα μου έδειχνε τα χρώματα λάθος το μόνο που έδειχνε καλά ήταν το άσπρο επίσης όταν πάτησα να μπει στο μενού για να δω τις ρυθμίσεις μπήκε αλλά δείχνοντας το μενού κάπως ροζ και όταν βγήκα το μενού αχνοφενονταν κανονικά και δεν έφευγε. πήρα τηλέφωνο λοιπόν στην LG όπου μόλις τους είπα ότι είναι εκτός εγγύησης μου έδωσαν το τηλ ενός εξουσιοδοτημένου service στην Αθήνα όπου και πήρα τηλ έκλεισα ραντεβού ήρθαν και την πήραν και εδω και μια εβδομάδα περίμενα τηλέφωνο τους αλλά τίποτα. τότε πήρα την απόφαση να πάρω εγώ για να δω τι γίνετε.. η απάντηση τους ήταν πως ακόμα (μετά από μια εβδομάδα) ψάχναμε το πρόβλημα και πως από ότι φαίνετε είναι μεγάλο και μάλλον έχει καεί το panel (δεν έχω ιδέα τη είναι). όσο για την τιμή μου είπαν πως δεν ξέρουν και πως δεν συμφέρει να φτιαχτεί γιατί είναι μεγάλη η ζημιά (αρχική τιμή αγοράς 1600 ευρώ) εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα τον ευχαριστούσα παααααρα πολύ καθώς δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά που είχα δώσει έτσι άδοξα!!!!

Φταίει σίγουρα το πάνελ όμως??? Να τους εμπιστευτώ η να το ψάξω και αλλού? Και εάν είναι έτσι αυτή την δουλειά θα κάνουμε κάθε 5 χρόνια θα πετάμε 1600 ευρώ??

Πολύ πιθανόν (αν δεν είναι κάτι άλλο) είναι το panel... ή πιο απλά, η οθόνη της τηλεόρασης.
Εννοείται πως όταν χαλάσει το panel, αν δεν υπάρχει εγγύηση, δεν συμφέρει να πληρώσεις επισκευή.
Αν οπωσδήποτε θες επισκευή, υπολόγισε 500~600 ευρώ, και ανάλογα την περίπτωση ακόμα και παραπάνω.

Kαλά ρε παιδιά αυτό πως γίνεται έχω παρατηρήσει πως συμβαίνει σε πολλούς στο Forum. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό παίρνεις μια τηλεόραση με πάρα πολλά λεφτά για να σου βγάλει μια τέτοια βλάβη μετά από 3-5 χρόνια στην οθόνη και μετά να θέλει πέταμα!!! Ποιος μου λέει εμένα πως αν πάρω μια καινούργια δεν θα ξαναπάθω τα ίδια μετά από λίγα χρόνια???

Οταν αγοραζεις πχ. ενα αυτοκινητο εισαι σιγουρος οτι δεν θα βγαλει βλαβη μετα απο 3 χρονια? Η ενα κινητό , ενα PC κτλ.?

Και 5 χρονια που αντεξε δεν ειναι και λιγα.

Στην εποχη μας ολα ειναι πλεον αναλώσιμα.

Εγώ όπως έχω ξαναπεί (επειδή έχω πάθει και έχω μάθει) δεν ξαναγοράζω ακριβή συσκευή χωρίς επέκταση εγγύησης!
Καλύτερα 120-200 ευρώ στην αρχή, παρά 500άρικο ή πέταμα... στο μέλλον!