- 23 November 2010
- 3
Kαλησπέρα σας έχω μια LG 47LE2R αγορασμένη πριν 5 χρόνια περίπου και όπως καταλαβαίνετε εκτός εγγύησης... την προηγούμενη εβδομάδα μου παρουσίασε ένα πρόβλημα ... όταν την άναψα μου έδειχνε τα χρώματα λάθος το μόνο που έδειχνε καλά ήταν το άσπρο επίσης όταν πάτησα να μπει στο μενού για να δω τις ρυθμίσεις μπήκε αλλά δείχνοντας το μενού κάπως ροζ και όταν βγήκα το μενού αχνοφενονταν κανονικά και δεν έφευγε. πήρα τηλέφωνο λοιπόν στην LG όπου μόλις τους είπα ότι είναι εκτός εγγύησης μου έδωσαν το τηλ ενός εξουσιοδοτημένου service στην Αθήνα όπου και πήρα τηλ έκλεισα ραντεβού ήρθαν και την πήραν και εδω και μια εβδομάδα περίμενα τηλέφωνο τους αλλά τίποτα. τότε πήρα την απόφαση να πάρω εγώ για να δω τι γίνετε.. η απάντηση τους ήταν πως ακόμα (μετά από μια εβδομάδα) ψάχναμε το πρόβλημα και πως από ότι φαίνετε είναι μεγάλο και μάλλον έχει καεί το panel (δεν έχω ιδέα τη είναι). όσο για την τιμή μου είπαν πως δεν ξέρουν και πως δεν συμφέρει να φτιαχτεί γιατί είναι μεγάλη η ζημιά (αρχική τιμή αγοράς 1600 ευρώ) εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα τον ευχαριστούσα παααααρα πολύ καθώς δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά που είχα δώσει έτσι άδοξα!!!!