Πρόβλημα LG47LE8500 HDMI "no signal"

jtsou

New member
9 February 2011
97
Έχω εδώκαι τέσσερις μέρες που αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα HDMI της τηλεόρασης μου. Ενώ έπαιζε με HDMI ξαφνικά μου εβγαλε πως δεν έχει σήμα!Γύρισα στο DVDκαι αυτό το ίδιο πρόβλημα! Άρχισα λοιπόν Εργοστασιακές ρυθμίσεις, έβγαλα καλώδια,αποσύνδεσα και από ρεύματα αλλά τίποτα, το ίδιο πρόβλημα! Κάποια στιγμή ενώ τοπήρα απόφαση πως θέλει service η ΤV και έβλεπα μέσω scart είπανα δοκιμάσω ξανά. Μόλις επέλεξα HDMI είδα φως! έπαιζε! Μετά από δυο μέρες πάλι απ' την αρχή τα ίδιαπροβλήματα. και τώρα ξαφνικά ξαναπαίζει. Έχει κανείς αντιμετωπίσει την ίδιαεμπειρία με εμένα? Αν ναι ποια είναι η λύση ρε παιδιά θα με τρελάνει.... Ευχαριστώγια κάθε βοήθεια!

Έχω εδώκαι τέσσερις μέρες που αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα HDMI της τηλεόρασης μου. Ενώ έπαιζε με HDMI ξαφνικά μου εβγαλε πως δεν έχει σήμα!Γύρισα στο DVDκαι αυτό το ίδιο πρόβλημα! Άρχισα λοιπόν Εργοστασιακές ρυθμίσεις, έβγαλα καλώδια,αποσύνδεσα και από ρεύματα αλλά τίποτα, το ίδιο πρόβλημα! Κάποια στιγμή ενώ τοπήρα απόφαση πως θέλει service η ΤV και έβλεπα μέσω scartείπανα δοκιμάσω ξανά. Μόλις επέλεξα HDMI είδα φως! έπαιζε! Μετά από δυο μέρες πάλι απ' την αρχή τα ίδιαπροβλήματα. και τώρα ξαφνικά ξαναπαίζει. Έχει κανείς αντιμετωπίσει την ίδιαεμπειρία με εμένα? Αν ναι ποια είναι η λύση ρε παιδιά θα με τρελάνει.... Ευχαριστώγια κάθε βοήθεια!

δοκιμασες αλλο καλωδιο hdmi μηπως εχει χαλασει καποια επαφη και μια δουλευει και μια οχι???

Αλλαξα καλώδιο και δοκίμασα και τις άλλες hdmi.Τα ίδια...μια δουλεύει για 10 λεπτά και μετά τα ίδια πάλι...

Αλλαξα καλώδιο και δοκίμασα και τις άλλες hdmi.Τα ίδια...μια δουλεύει για 10 λεπτά και μετά τα ίδια πάλι...

κλεισε την τλεοραση,βγαλε την απο πριζα,βγαλμενη απο πριζα πατα να ανοιξει δυο τρεισ φορες και μετα απο κανα μισαωρο βαλε την πριζα και ανοιξε την

κλεισε την τλεοραση,βγαλε την απο πριζα,βγαλμενη απο πριζα πατα να ανοιξει δυο τρεισ φορες και μετα απο κανα μισαωρο βαλε την πριζα και ανοιξε την

Σε ευχαριστώ φίλε μου, το δοκίμασα και αυτό σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε. Τώρα τρώει φρίκες δευτερολέπτων απ´τα πολλά άνοιξε-κλείσε, ανοίγει καμιά φορά για δευτερόλεπτα και ξαναπέφτει στο "no signal" Η όλη προσπάθεια είναι για να την βγάλουμε ανέξοδα, αλλά απ´ότι φαίνεται έχει πάρει το δρόμο....της

Σε ευχαριστώ φίλε μου, το δοκίμασα και αυτό σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε. Τώρα τρώει φρίκες δευτερολέπτων απ´τα πολλά άνοιξε-κλείσε, ανοίγει καμιά φορά για δευτερόλεπτα και ξαναπέφτει στο "no signal" Η όλη προσπάθεια είναι για να την βγάλουμε ανέξοδα, αλλά απ´ότι φαίνεται έχει πάρει το δρόμο....της

κριμα...εαν εχεις εξαντλησει ολες τις επιλογες σου τοτε πας για σερβις...dvd δοκιμασες αλλο??

Απάντηση: Re: Πρόβλημα LG47LE8500 HDMI "no signal"

κριμα...εαν εχεις εξαντλησει ολες τις επιλογες σου τοτε πας για σερβις...dvd δοκιμασες αλλο??

Ναι το homecinema δοκίμασα αλλά και αυτό δεν έχει φως!