Προβλημα macbook pro με minidisplay?

episkeptis

New member
28 November 2009
12
Καλησπερα σε ολους, εχω παρει τον macbook pro 15" μοντελο 2010 2,4 ghz και καρτα γραφικων NVIDIA GeForce GT 330M και θελω να τον συνδεσω με μια hdmi μιας philips lcd.
Εχω την ιδια συνδεσμολογια που εχω και στον imac 24" 2,66 ghz 2008 μοντελο με καρτα γραφικων Nvidia Geforce 9800, δηλαδη ανταπτορα απο την minidisplay σε hdmi και καλωδιο hdmi σε hdmi, στον imac παιζει μια χαρα, στον macbook pro δεν επαιζε καμια φορα, και μαλιστα το δοκιμασα και με αλλη lcd (samsung), καποια στιγμη στην samsung μου εβγαλε μηνυμα οτι η τηλεοραση δεν υποστηριζει την αναλυση, αλλαξα την αναλυση σε ολες τις χαμηλοτερες αλλα τιποτα.
Εικονα δεν εδειξε ποτε στην lcd, δεν την αναγνωρισε ποτε (δεν υπαρχει στα system preferences) το μονο που αντιδρα ειναι οτι αναβοσβηνει η οθωνη του macbook pro καθε φορα που συνδεω η αποσυνδεω την lcd.
Καμια ιδεα τι φταει?

δυσκολο να σου πω συγκεκριμενα γιατι ακομη και στην αποδειξη δεν λεει την εταιρεια, ειναι αγορμασμενος απο το madmacs (το 2009, και το καταστημα ως πιστοποιημενος dealer πουλαει μονο original αλλα και απολυτος συμβατα) και υποστηριζει οπως γραφω τον imac, το θετικο μετα απο την συζητηση με το πολυ καλο cutomer care της apple (τηλεφωνκος) και την επισκεψη στο service της elite που ειναι εξουσιοδοτημενο (το μονο στην θεσσαλονικη) ειναι οτι θυρα δεν εχει προβλημα, τωρα περιμενω να τεσταρουν τον ανταπτορα (μετα μενει το καλωδιο και η τηλεοραση), οπως βεβαια μου ειπαν δεν τους εχει αναφερθει αναλογη περιπτωση ως τωρα.
Ο ανταπτορας αν και δεν γραφει καπου μαρκα ειναι κατα πασα πιθανοτητα αυτος που κανεις σε αλλο thread παρουσιαση (ο απλος), το οποιο οπως μου ειπε ενας τεχνικος εχει ακριβως το ιδιο με το νεο macbook pro σαν το δικο μου και παιζει κανονικα! μαλλον παω για παγκοσμια πρωτια, τι να πω

Last edited:
ακριβως την ιδια με τον imac, το καλωδιο ειναι 3 μ. (οχι τιποδα περιεργο αγορμασμενο επισης απο το ιδιο καταστημα μαζι με τον ανταπτορα)

ακριβως την ιδια αντιδραση ειχα και απο service απλα περιμενω νεα για τον ανταπτορα, το θετικο ειναι οτι δεν εχει θεμα η minidisplay τα αλλα ειναι ευκολα να αλλαξουν ολα