πρόβλημα με 42lg3000

mariosss

New member
28 May 2008
14
την έχω 3,5 χρόνια και πριν λίγο καιρό είχα παρατηρήσει μια σκιά πάνω αριστερά.. λέω δε βαριέσαι .. χθες όμως είδα αυτό που έχω στη φωτογραφία!! τη σκιά στη μέση!(έβαλα το word για να φαίνεται καλύτερα)! τι να κάνω???

Attachments

• 42lg3000.jpg
    42lg3000.jpg
    27.9 KB · Views: 57
Last edited:
Δυστυχως εχει αρχισει να παραδιδει το πνευμα της. Ξεκινα την αναζητηση νεας tv, η επισκευη της θα ειναι ασυμφορη.

εκτός από αυτό έκανα zoom στην εικόνα για να μην φαίνεται το λογότυπο του καναλιού και σε εκείνη τη θέση φαίνεται κάτι σαν σκιά.. πίστευα ότι αυτό το φαινόμενο υπήρχε μόνο στις παλιές plasma! έχει μείνει στάμπα δηλαδή από τα σήματα τον καναλιών!!

Απάντηση: Re: πρόβλημα με 42lg3000

εκτός από αυτό έκανα zoom στην εικόνα για να μην φαίνεται το λογότυπο του καναλιού και σε εκείνη τη θέση φαίνεται κάτι σαν σκιά.. πίστευα ότι αυτό το φαινόμενο υπήρχε μόνο στις παλιές plasma! έχει μείνει στάμπα δηλαδή από τα σήματα τον καναλιών!!

Διπλό το κακό.

Όπως λέει και ο Βασίλης παραπάνω ξεκίνα την αναζήτηση νέας τηλεόρασης.

μολις πηρα την συγκεκριμενη τηλεωραση! ηθελα να ρωτησω τι καλωδιο πρεπει να αγορασω για να την συνδεσω με τον υπολογιστη!! και αν την εχει καποιος να μου πει για καμια ρυθμιση!! α πειτε μου και τη γνωμη σας για το μοντελο :D

Η δική σου LG3000 πως μετατράπηκε από LCD monitor?....

....σε PLASMA με Burn in από λογότυπα καναλιών?... :chinscratch::chinscratch::chinscratch:

EDIT

Αφού λογότυπα καναλιών 'μένουν' μόνο σε plasma :b , η δικιά σου πως το έπαθε?

Βρε μπας κι έχεις την PG3000?

Last edited:
Re: Απάντηση: πρόβλημα με 42lg3000

Η δική σου LG3000 πως μετατράπηκε από LCD monitor?....

....σε PLASMA με Burn in από λογότυπα καναλιών?... :chinscratch::chinscratch::chinscratch:

EDIT

Αφού λογότυπα καναλιών 'μένουν' μόνο σε plasma :b , η δικιά σου πως το έπαθε?

Βρε μπας κι έχεις την PG3000?

μάλλον υπάρχει το φαινόμενο και στις lcd(βέβαια πρέπει να το προσέξει κάποιος για να το δει).. από το menu της είδα ότι έχει δουλέψει 11350 ώρες.. δεν ξέρω αν είναι πολύ η λίγο..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: πρόβλημα με 42lg3000

1) μάλλον υπάρχει το φαινόμενο και στις lcd(βέβαια πρέπει να το προσέξει κάποιος για να το δει)..

2) από το menu της είδα ότι έχει δουλέψει 11350 ώρες.. δεν ξέρω αν είναι πολύ η λίγο..

1) Και στις plasma αν δεν το προσέξει κάποιος δεν το βλέπει :smile:

2) Την αγόρασες 3-6-2008, πες μέχρι 3-9-2011, δλδ 1.185 μέρες, περίπου 9,5 ώρες/ μέρα, θεωρώ ότι είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.

Υ.Γ.: Τόσο περίπου δουλεύει και η δική μου G10, 18/5/09 - 8/9/11, 850 μέρες, 7.500 ώρες, περίπου 8,8 ώρες/μέρα.