Πρόβλημα με Amazon

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,188
ΑΘΗΝΑ
εχθες προχωρησα σε μια παραγγελια στο amazon.uk μεσω προπληρωμενης καρτας.
δεν θυμομουν ομως οτι δεν την ειχα φορτωσει και το πηρα χαμπαρι αφου ειχα κανει την παραγγελια.
παρολα αυτα η συναλλαγη εγινε δεκτη και μου ηρθε και απαντητικο ιμειλ επιβεβαιωσης.
αφου ειχε γινει η παραγγελια με αδεια καρτα,μπηκα μετα απο κανα 20λεπτο και εβαλα το αντιστοιχο ποσο.
σημερα μπηκα για να δω τι γινεται.η πορεια της αποστολης ειναι στασιμη και συγχρονως παροτι τα λεφτα φαινονται στην καρτα,δεν μπορω να τα σηκωσω.
κατι που-προφανως-σημαινει οτι εχουν δεσμευτει απο τον πωλητη.η τραπεζα μου λεει οτι ουσιαστικα εχει αποδεσμευσει τα χρηματα(μου εδωσε και οραιζεισον ναμπερ),αλλα το αμαζον επιμενει οτι δεν εχει ολοκληρωθει η αποδεσμευση.
μου εστειλαν και τηλεφωνο επικοινωνιας,αλλα με τα αγγλικα μου δεν προκειται να βρουμε ακρη.
τι να κανω?

Απάντηση: προβλημα με amazon

Το καλύτερο είναι με κάποιον φίλο σου που μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα στα Αγγλικά να πάρετε τηλέφωνο. Μέσω skype δεν θα σου πάει και πάνω από 0.1-0.5 ευρώ.

Re: προβλημα με amazon

τίποτε...είναι θέμα χρόνου για να τακτοποιηθεί η παραγγελία ...

Το καλύτερο είναι με κάποιον φίλο σου που μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα στα Αγγλικά να πάρετε τηλέφωνο. Μέσω skype δεν θα σου πάει και πάνω από 0.1-0.5 ευρώ.

εαν δεν βρουμε ακρη μεχρι αυριο,αυτο θα κανω..

τίποτε...είναι θέμα χρόνου για να τακτοποιηθεί η παραγγελία ...

αφου τους εστειλα και τον αριθμο που μου εδωσε η τραπεζα,μου εστειλαν αυτο:

Ok

Once the payment has come through and Amazon remove the pending status, we will ship this out

το μπερδεμα πρεπει να εγινε επειδη εκανα παραγγελια χωρις λεφτα και την φορτωσα καπακι.
πιστευω κι`εγω οτι δεν θα ταλαιπωρηθω πολυ.για να το λες εσυ,κατι θα ξερεις..

και εγώ είχα θέμα πριν λίγες ημέρες με το amazon.
Πιο συγκεκριμένα έκανα παραγγελία από account της συζύγου μου.
Μου έβγαλε error ενώ χρησιμοποίησα κάρτα δική μου και έτσι μπήκα με δικό μου account και έβαλα την ίδια παραγγελία και πέρασε κανονικά.
Μετά από ημέρες παρέλαβα και τα δύο προϊόντα και φυσικά με είχαν χρεώσει δύο φορές!
Επικοινώνησα με τον seller και με παρέπεμψε στην Amazon, από την οποία αναμένω οδηγίες για την επιστροφή του ενός εκ των δύο προϊόντων χωρίς χρέωση.

Πάντως από την (μακρά) εμπειρία μου από το αμερικανικό Amazon, μπερδέματα μπορεί να συμβούν, όμως ποτέ δεν είναι κακόβουλα, και πάντα βρίσκεις άκρη, ακόμα και μέσω web chat (που νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση, και κρατάς και τα logs για να'σαι πιο σίγουρος).

Μπορεί να με ενοχλεί το ότι έχει γίνει υπερδύναμη, σε βάρος μικρότερων καταστημάτων, αλλά σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών είναι κορυφή.

αλοιμονο..μιλαμε για κολοσσο.
απ´οτι καταλαβα παντως ,το amazon εχει καθυστερησει να τους δωσει το οκ.το καταστημα οντως δεν ειναι ενημερο και βλεπει εκρεμοτητα.
γιατι η τραπεζα απο εδω, εχει δωσει εγκριση.ελπιζω να τελειωνω συντομα...

εχθες το απογευμα εστειλα ιμειλ στο amazon.απο την-αμεση-απαντηση τους,καταλαβα οτι ηταν μια φυσιολογικη καθυστερηση,λογω φορτου εργασιας.
το δεμα εχει παρει τον δρομο του και εντος του μηνα παραλαμβανω.
σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.