Προβλημα με αναλογια εικονας σε LG 3D LED 42'' 42LA660S

kpv7

New member
16 September 2013
36
εδω και 2 βδομαδες εχω αγορασει την LG 3D LED 42'' 42LA660S και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα , πολυ καλο 3d , ωραιες λειτουργιες smart tv , ωραια χρωματα . και ενα μεγαλο προβλημα , ενω ο ενσωματομενος player παιζει τα παντα μου δειχνει ολες τις ταινειες με μαυρη γραμμη πανω και κατω. εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να την κανω full screen.... καμια ιδεα ρε παιδια...

Στις δειχνει με τον μοναδικά σωστό τρόπο που μπορεί να προβληθεί υλικό 2.35:1 σε κάδρο 16:9.
Αν παρ'όλα αυτά επιθυμείς να βλέπεις με παραμόρφωση ή περικοπή της ταινίας δεξιά-αρριστερά, είμαι σίγουρος πως κάπου θα υπάρχει η ρύθμιση, είτε στο μενού ή κάποιο πλήκτρο στο πληκτρολόγιο (aspect ratio, picture size, zoom...).

Last edited:
Αυτο ψαχνω αλλα δεν το βρισκω πουθενα , αν αλλαξω την αναλογια της εικονας απο το μενου της τηλεορασης σε 4 - 3 , 16-10 , η οτι αλλο , αυτη η ρυθμιση εφαρμοζεται μονο οταν βλεπεις τηλεοραση . οταν αναπαραγει ο player δεν αλλαζει τιποτα..

Στις Samsung αυτό που λες γίνεται , την ώρα που παίζει η ταινία πας στις ρυθμίσεις και διαλέγεις αναλογία εικόνας που να πετάει έξω τις μπάρες. Ρώτησε στο νήμα της 660 μπορεί να γίνεται και στις LG αυτό.