Πρόβλημα με αναλύσεις στιν GTX295

deathstar64

New member
8 August 2009
2
Καλημέρα,

έχω το εξής συστηματάκι: Πυρήνας i7 και μια νεοαποκτειθήσα GTX295 της ASUS.
Οπότε "έκλεψα" την 32" Sony (KLV-S32A10E) της μάνας μου για να παίξω το Crysis σε υψηλές αναλύσεις.
Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν μπαίνω στα Windows δεν βγάζει σωστή ανάλυση στην Sony.
Για την ακρίβεια, στις ιδιότητες βλέπω τις εξής αναλύσεις: 1280χ720(το γνωστό 720p το οποίο είναι και το default
της συγκεκριμένης οθόνης--HD ready), 1600Χ900, 1768Χ992, 1920Χ1080.
Σε όποια και να το βάλω το αποτέλεσμα είναι αυτό που φαίνεται στο screenshot. Ουσιαστικά εγώ βλέπω ένα μικρότερο
κομμάτι από αυτό που είναι το desktop, αλλά το αστείο είναι ότι άμα κάνω print screen στο paint φαίνεται μια χαρά...!!
Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό??

Ευχαριστώ,

Αντώνης

:grandpa:

p.s. στις ιδιότητες η οθόνη αναγνωρίζεται σαν plug and play monitor..

Attachments

• photo1.jpg
    photo1.jpg
    140.1 KB · Views: 9
  • photo.jpg
    photo.jpg
    164.7 KB · Views: 11
Aπο τους drivers (το προγραμμα της,στις ati ειναι το catalyst-nvidia δεν εχω εδω και πολλα χρονια) κοιταξε το overscan-underscan να ειναι στο 0.Επισης δες στο menu της τν να ειναι ενεργοποιημενο το 1:1 pixel mapping (δηλαδη το full screen).Σου κανει underscan απο οτι βλεπω στις φωτο.
99% αυτο ειναι, σε ολους συμβαινει.
Καλως ηρθες στο forum !

Last edited:
Εκτός από τα παραπάνω που έγραψε ο φίλος kyrliot, δες ποια είναι η εγγενής ανάλυση της τηλεόρασης. Μήπως είναι 1366χ768?? Αν ναι, φτιάξε μια custom ανάλυση από το μενού της Nvidia δίνοντας αυτά τα νούμερα και δες αν κλειδώνει κανονικά...