Προβλημα με αποδοση HD

Evil 13

AVClub Enthusiast
24 August 2008
909
Πριν λιγες μερες αντιμετωπισα ενα προβλημα με την τηλεοραση μου(samsung LE46A656A1F).Ειχε προβλημα το τροφοδοτικο.Τελος παντων,την εστειλα στον αρμοδιο για σερβις,εβαλε ανταλλακτικο και διορθωθηκε.Το προβλημα μου ειναι το εξης:Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που την ξαναπηρα εχει μειωθει η αποδοση της οσον αφορα την υψηλη ευκρινεια,ειτε αυτο αφορα στα καναλια HD της νοβα,ειτε τα blu-ray που βαζω!Κι εχω την υποψια οτι καποια μ****** εχει κανει ο τεχνικος,κατι πειραξε!Πως μπορω να το τσεκαρω αυτο ρε παιδια?Υπαρχει κατι που μπορω να ελεγξω?Κατι που μπορω να κανω?Οποιος ξερει,ας βοηθησει!

Last edited by a moderator:
Μου φαίνεται απίθανο να μπορεί να πειράξει κάτι (ακόμα και να ήθελε).
Είτε έγινε firmware update, είτε το τροφοδοτικό έχει επίπτωση στην φωτεινότητα του backlight. Αν αλλάξεις την αντίθεση, βελτιώνεται σε σχέση με αυτό που είχες συνηθίσει;

Μου φαίνεται απίθανο να μπορεί να πειράξει κάτι (ακόμα και να ήθελε).
Είτε έγινε firmware update, είτε το τροφοδοτικό έχει επίπτωση στην φωτεινότητα του backlight. Αν αλλάξεις την αντίθεση, βελτιώνεται σε σχέση με αυτό που είχες συνηθίσει;
Oχι,δοκιμασα καποιες αλλαγες αλλα δεν βλεπω διαφορα.Νομιζω οτι δεν εχει την ιδια αποδοση με παλιοτερα

Ειναι πιο φωτεινη? πιο σκοτεινη? τα χρωματα?

Που ακριβως βλεπεις το προβλημα?
Εχει πιο ευδιακριτα "χιονια"(πολυ μικρα μεν),και ειναι ψιλοθαμπη...