ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ B&W PV1

xrhstos

AVClub Addicted Member
6 December 2006
1,377
Μετά από αρκετό καιρό μη χρησης (4-5 μήνες λόγω μωρού), εδώ και μια πρπ βδομάδα...τη νυχτα, υπό συνθήκες πλήρους ησυχίας άκουγα κατι τακτακ σαν να υπάρχει ξυπνητηρι καπου στο σαλόνι.....με τα πολλά διαπίστωσα προχθές οτι αυτός ο ήχος προέρχονταν απο το subwoofer. Σήμερα θέλοντας να διαπιστώσω την ευρυθμη λειτουργία του...βλέπω ό τι δεν δουλευει...Έλεγξα τις συνδεσεις, στο sub και στο πίσω πανελ του YAMAHA 2600 στη θέση του ενεργού sub και όλα ήταν οκ. Επίσης στο μπροστινό πανελ του ενισυτή ανάβει το LFE του sub.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω πριν αρχίσω απο αύριο το πρωί να νταραβερίζομαι με τα service;

Γνωριζει καποιος πιο ειδικός περι τίνος πιθανώς να πρόκειται;

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση...

Επειδή τελικά σήμερα ενεπλάκην με την εταιρια Αφοι Σαραβέλου που ειναι αντιπροσωπος της B & W στην Αθήνα...πρέπει και απο εδώ να ευχαριστησω την εταιρια και τον κ. Ιωαννίδη συγκεκριμένα...που τόσο τηλεφωνικά, όσο και εκ του σύνεγγυς ειχαν όλη την διάθεση να με εξυπηρετήσουν.

Και παρ ότι τα ηχεια μου B&W δορυφόροι και PV1 (που εμφάνισε το πρόβλημα) ήταν απο πέρυσι εκτός εγγύησης, δεν ασχολήθηκαν καν με αυτό...αλλά αμέσως μόλις με απλό τρόπο (συνδεσαν ενα καλώδιο ρευματος και ενα των ηχειων σε εναν ενισχυτη) διαπίστωσαν ότι όντως δεν δουλευει, μου είπε οτι με βαση τις εξ Αγγλίας οδηγίες, θα μου το νατικαταστήσουν με ένα καινουριο (που δυστυχως δεν ειχαν άμεσα) αμέσως μόλις έχουν.

Εκ του αποτελέσματος λοιπόν...μπορεί να κόστισαν σημαντικά παραπάνω τα εν λόγω ηχεια (και ειδικά το sub) αλλά αναμφίβολλα (και πε´ραν της δεδομένης και διαπιστωμένης ποιότητάς τους) άξιζε η αγορά τους καθε ευρω επιπλέον...