Προβλημα με bravia core

NosB

New member
30 January 2022
5
Καλησπερα σας. Ειμαι νεος κατοχος μιας sony A90j και προσπαθω εδω και μερες να συνδεθω στο bravia core. Μολις παει να φορτωσει μου βγαζει μηνημα προβλημα συνδεσης. Ειχε κανενας αλλος παρομοιο προβλημα?

Καλησπερα σας. Ειμαι νεος κατοχος μιας sony A90j και προσπαθω εδω και μερες να συνδεθω στο bravia core. Μολις παει να φορτωσει μου βγαζει μηνημα προβλημα συνδεσης. Ειχε κανενας αλλος παρομοιο προβλημα?
Από χτες έχω το ίδιο θέμα στην A83J και διαβάζω πως αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά σε πολλα μοντέλα.
Μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής.
Η μόνη λύση που έχω διαβάσει είναι να πας στις εφαρμογές να βρεις την εφαρμογή bravia core και να κάνεις καθαρισμό της cash και του χώρου αποθήκευσης.
Μετά θα σου ζητήσει εκ νέου να κάνεις login.
Πολλοί λένε με μετά από αυτήν την διαδικασία η εφαρμογή επανέρχεται παρόλα αυτά στην περίπτωση μου δεν λειτούργησε.
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Επικοινώνησα και με την sony αλλά οτι μου πρότειναν το είχα ήδη δοκιμάσει.
Το μόνο που έμενε ήταν η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά ούτε με αυτό άλλαξε κάτι.
Η εφαρμογή επιμένει ότι υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο.
Δοκίμασα επίσης να δώσω ίντερνετ μέσω κινητού και εδώ παρατήρησα το εξής περίεργο.
Η εφαρμογή αυτή την φορά άνοιγε μεν αλλά δεν δεχόταν τους κωδικούς πρόσβασης μου.
Το αποτέλεσμα ήταν πάντα, αποτυχία σύνδεσης .
Σε αίτημα για επαναφορά κωδικού πρόσβασης ( αν και δεν ήταν θέμα password) ποτέ δεν μου ήρθε στο mail κωδικός επαναφοράς.
Τι είναι αυτό πάλι...;

Και σε εμένα το έκανε για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογής έστρωσε.
Η εφαρμογή πάντως αξίζει. Πριν λήξει η ετήσια συνδρομή μου είχα εξαργυρώσει και τις 5 δωρεάν ταινίες που δικαιούμουν και είχα ξεκινήσει να βλέπω όσες από τις δωρεάν ταινίες ήθελα, προκειμένου να μείνουν αποθηκευμένες στο Continue watching. Και η ποιότητα ήχου και εικόνας με ενεργοποιημένο το Pure stream είναι εξαιρετική.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk