ilias
Supreme Member
Paidia, i canon 40D exei leitourgia "B" (Bulb) i oxi?
Etoimazomai gia ta pirotexnimata tis protoxronias kai den vrisko kati...
Etoimazomai gia ta pirotexnimata tis protoxronias kai den vrisko kati...
Eπιλεγεις Μ περιστρεφεις την ροδελα πανω απο το κουμπι ληψης μεχρι να
να γραψει bulb .
Nαθαναηλ κερδισες το στοιχημα :drummer:
Απο τα λιγα που διαβασα, καπως ετσι ειναι. Προεστιαση κοντα στο απειρο, διαφραγμα κοντα στο 11, υπολογιζεις που περιπου θα σκασει το πυροτεχνημα, και....bulb. Αν εισαι τυχερος, κατι καλο θα πιασεις... θα εχω ενα θεμα με το μονοποδο βεβαια (δεν εχω τριποδο).
Επισης δεν ξερω τι παιζει αν στο καδρο εχεις και καποιο κτιριο που φωτιζεται... με τοσο μεγαλη εκθεση για να πιασεις το πυροτεχνημα μαλλον θα καει... τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση?
Εβλεπα στην τηλεοραση αναφορες για την περσινη πρωτοχρονια εδω στη Μπρατισλαβα (βεβαια τοτε γιορταζαν και την εισοδο στο ευρω... που να ξεραν τι τους περιμενει, τρομαρα τους) και εριχναν τα πυροτεχνηματα απο τη μια πλευρα του Δουναβη προς την αλλη, προς το καστρο, το οποιο και φωτιζοταν απο πολυχρωμες δεσμες φωτος και αλλαζε διαρκως χρωματα.... περιμενω κατι αναλογο και φετος, αλλα πως δεν θα καψω το καστρο που θα ειναι καταφωτο?
Πάρε τηλ. να πάρεις όποιο τρίποδο θέλεις....
Βλασση ευχαριστω, αλλα ειμαι ηδη Μπρατισλαβα...εκτος αν ερθεις καμμια βολτα προς τα δω...:idea:
Ναθαναηλ, ευχαριστω, θα τα διαβασω κι αυτα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.