Καλημέρα παιδιά...Έχω το PMG 8800 E CD-Player...Είναι παλιό και τα δισκάκια που γράφω δεν μου τα παίζει τι να κάνω για να τα παίζει;τα γράφω με το πρόγραμμα Ashampoo....Παίζει μόνο τα cd ου έχω αγοράσει...
Ναι ακριβώς αυτό κάνω...πατάω στο ashampoo cd audio και γραφω mp3 τραγούδια...τα ιδια δισκακια τα επαιζε ο sony ενω ο pmg δε τα παιζει
ο PMG επαιξε ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ δισκαι με τραγουδια που το πηρα πριν 1 μηνα...
Γιατί να μην παίζει καινούργια cd , έχει αλλάξει κάτι στο redbook cd και δεν το ξέρω; Φίλε μου ότι cd βάλεις είτε του 1980 είτε του 2015 πρέπει να το παίζει. Επίσης ότι cdr είναι finalized σαν audio cd πρέπει και αυτό να το παίζει. Να σου πω τι συμβαίνει , τα έχει παίξει το laser και ο μηχανισμός συμβαίνει σε όλα τα cd player με τον χρόνο. Και παίζει μόνο τα αυθεντικά γιατί έχουν συνήθως καλύτερη ποιότητα και είναι πιο εύκολο για το γερασμένο laser να βρει τον στόχο χωρίς λάθος. Αν μπορείς να βρεις ανταλλακτικά το φτιάχνεις αλλά επειδή αυτό φαίνεται απίθανο να συμβεί το πετάς και αγοράζεις καινούργιο.
Γιατί να μην παίζει καινούργια cd , έχει αλλάξει κάτι στο redbook cd και δεν το ξέρω; Φίλε μου ότι cd βάλεις είτε του 1980 είτε του 2015 πρέπει να το παίζει. Επίσης ότι cdr είναι finalized σαν audio cd πρέπει και αυτό να το παίζει. Να σου πω τι συμβαίνει , τα έχει παίξει το laser και ο μηχανισμός συμβαίνει σε όλα τα cd player με τον χρόνο. Και παίζει μόνο τα αυθεντικά γιατί έχουν συνήθως καλύτερη ποιότητα και είναι πιο εύκολο για το γερασμένο laser να βρει τον στόχο χωρίς λάθος. Αν μπορείς να βρεις ανταλλακτικά το φτιάχνεις αλλά επειδή αυτό φαίνεται απίθανο να συμβεί το πετάς και αγοράζεις καινούργιο.
Νομίζω δεν είναι σίγουρο ότι κάθε CDp θα παίζει και CD-R δισκάκια. Έχω ένα που δεν τα αναγνωρίζει καν, το λέει και στο μάνουαλ. Με PHILIPS CD-PRO μηχανισμό, προφανώς κλειδωμένο από το firmware του.
Το CDp του τίτλου, είναι κλώνος PROTON AC-120, μάλλον με Philips μηχανισμό που ίσως δεν υπάρχει original ανταλλακτικό laser.
Κανένα redbook audio cd δεν έχει video κλπ το μόνο extra είναι το cd text το οποίο απλά δεν αναγνωρίζεται αλλά το cd παίζει. Η μόνη ασυμβατότητα που πολλές φορές προκύπτει είναι με τα παλιά cdp σε cd με μέγεθος μεγαλύτερο από τα 600 mb.δεν έχει αλλάξει το redbook. Όμως έχουν προστεθεί πολλά πράγματα σε ένα σύγχρονο cd. Από video, έξτραδάκια, text. Πολλά είναι πάνω από 70 λεπτά.
Το θέμα της ασυμβατότητας παλιών συσκευών έχει συζητηθεί πολλές φορές.
Α
[/COLOR]Υπάρχουν cd ( δεν είναι όμως redbook) που μετά το audio layer έχουν ένα έξτρα partition το οποίο μπορεί να έχει video που παίζει ξεχωριστά. Αυτά μπορεί να έχουν πρόβλημα με vintage cdp.
Αυτό ισχύει τα πρώτης παραγωγής cdp και για αρκετά χρόνια , δεν αναγνωρίζουν cd-r....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.