Προβλημα με CRT Philips

PaaNooS

New member
10 April 2007
75
Γεια χαρα σε ολους -bye-
Γυρνωντας απο τις διακοπες (εν μεσω πυρκαγιων σε Πελοποννησο και Υμηττο) με περιμενε μια εκπληξη. Η Philips 28" CRT πενταετιας (δεν θυμαμαι το μοντελο) που εχω με εγκατελειψε. Την αναψα, επαιξε για μιση ωρα περιπου κανονικα και μετα εσβησε με μια λαμψη. Εμεινε ομως το led του standby να αναβοσβηνει. Προφανως δεν καηκε τροφοδοτικο. Την εβγαλα απο την πριζα και την αφησα μια μερα να 'ξεκουραστει', αλλα δεν εγινε τπτ. Να σημειωσω οτι (λογω βλακειας) δεν την ειχα κλεισει απο διακοπτη οταν εφυγα με αποτελεσμα να περασει ολα τα σκαμπανεβασματα της ΔΕΗ και τις διακοπες ρευματος που εγιναν κατα τη διαρκεια των πυρκαγιων.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να σημαινει το standby που τρεμοπαιζει;;

Αληθεια, service της Philips που υπαρχει στην Αθηνα, περιοχη Καλλιθεας?? Εψαξα μεσω site Philips αλλα δεν εχει τπτ.

Ανυπομονω για την απαντηση.. :BDGBDGB53:

Φίλε μου καλημέρα...

το τι σημαίνει που τρεμοπάιζει το standby δεν ξέρω...

επικοινώνησε με τα γραφεία της Philips..2106162000 και θα σου πουν για το service...

Νέα Ιωνία - 210 2725250

Η επίσημη Philips έχει δώσει το service σε τρίτο (ανεξάρτητη εταιρία).

25€ μεταφορικά (πηγαινε-έλα, αν δεν την πας και παραλάβεις εσύ).

Ααααααα!!! Γι'αυτο δεν εβρισκα τπτ...
Anyway, thnx για τις απαντησεις. Καλη μου τυχη

εγω εχω την 32pw617 και γυρνωντας απο διακοπες (με σβηστη απο τον διακοπτη την tv κατα την απουσια μου ) μου παρουσιασε το ιδιο προβλημα δλδ το λαμπακι τροφοδοσιας ειναι κοκκινο και αναβοσβηνει , μετα απο πολλα ανοιγοκλεισιματα της tv καποιες φορες ανοιγει και δουλευει κανονικα αλλα θελει πολυ παιδεμα και δεν ειναι λυση. ξερει κανεις τι μπορει να ειναι και εαν υπαρχει service για το σπιτι καθως ειναι πολυ δυσκολη η μεταφορα της ? εχω μια υποψια μηπως ειναι καποιο ρελε στη τροφοδοσια . εσυ PaaNooS τι εκανες τελικα ? πως ελυσες το προβλημα ?

Εγω τελικα τη φορτωθηκα στον ωμο (που λεει ο λογος) και την πηγα σ'ενα εργαστηριο στη γειτονια μου (Ν. Σμυρνη). Μου ειπε πως εφταιγε το κυκλωμα υψηλης τασης και με 90 ευρουδακια καθαρισα. :bigcry: Δε μπορουσε να μου πει ομως σιγουρα αν η αιτια ηταν τα σκαμπανεβασματα της ΔΕΗ ή ηταν τυχαιο γεγονος.
Good luck

αυτος στη νεα σμυρνη ερχεται και σπιτι ? εχεις κανενα τηλ του καθως ειμαστ και γειτονες ?

αυτος στη νεα σμυρνη ερχεται και σπιτι ? εχεις κανενα τηλ του καθως ειμαστ και γειτονες ?
Δυστυχως αυτη τη στιγμη δε μπορω να βρω καποιο τηλεφωνο του. Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι τη Δευτερα...
Παντως ειναι πολυ ευκολο να το βρεις. Ειναι στη Βενιζελου ακριβως απεναντι απο την εκκλησια την Αγ. Παρασκευη κι ερχεται και στο σπιτι (μου το ειπε οταν με ειδε φορτωμενο..)
Good luck

Βρηκα τον τεχνικο αλλα λογω του ογκου και βαρους της tv θα μιλησουμε μετα τις εκλογες εαν προκειται να επισκευαστει.
Αυτη τη στιγμη η tv δουλευει κανονικα χωρις να εχει παρουσιασει ξανα το προβλημα. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τον τεχνικο και εφοσον η tv δουλευει μου ειπε με το κοντρολ να δωσω εναν κωδικο και η tv που εχει αυτοματο συστημα καταγραφης βλαβων θα μου δειξει πιο ειναι το προβλημα. Ετσι λοιπον η tv εδειξε error cod 040 , defect. module : dolby transmitter panel . Ο τεχνικος ειπε οτι ειναι μαλλον το ψηφιακο πανελ ? και οτι θα πρεπει να γινει παραγγελια απο ολανδια χωρις να ξερει το κοστος αυτη τη στιγμη. Εαν υποθεσουμε οτι την δινω για επισκευη (ξεκαθαριστηκε οτι δεν γινεται επισκευη στο σπιτι και θα μεταφερθει η tv ) με τα μεταφορικα της tv να παει και να ερθει , συν ανταλακτικα απο ολανδια , συν ταχυδρομικα που μου ειπε οτι ειναι περιπου 12 ευρω , συν την εργασια του μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω αυτην PHILIPS 32PW9551 με εισοδο HDMI και με τιμη στα 340 ευρω ?

Μάλλον θα εννοεί το ψηφιακό κτενωτό φίλτρο που είχε η σειρά PT της Philips (ανέβαζε στα 100Hz).
Υπάρχει και άλλος τεχνικός στην Καλλιθέα στο τέρμα Χαροκόπου (Γρυπάρη), που μου έφτιαξε το τηλεκοντρόλ της δικιάς μου. Θα σου στείλω τηλ., εκτός αν τον ξέρεις. Πάρε γνώμη (και τιμή) πριν προχωρήσεις.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=10070

επειδη το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει εαν εχεις καποιο τηλ θα σε παρακαλουσα να μου το στειλεις να δω και απο εκει τι θα μου πουνε.