προβλημα με crt samsng

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,132
ΝΙΚΑΙΑ
εχω μια σαμσουνγκ και οταν τη συνδεω με dvd player απο την εισοδο scart μολις αναψει το πλευερ η τηλεοραση σβηνει αλλα δεν σβηνει ακριβως ειναι σαν να εχει σημα μια μαυρη εικονα ! ξερει κανει τιποτα γιαυτο?

Μήπως απλά πρέπει να "φύγεις" από το μενού AV ή εννοείς πως ακόμα και κάποιο κανάλι να βάλεις βλέπεις μαύρο?

εχω μια σαμσουνγκ και οταν τη συνδεω με dvd player απο την εισοδο scart μολις αναψει το πλευερ η τηλεοραση σβηνει αλλα δεν σβηνει ακριβως ειναι σαν να εχει σημα μια μαυρη εικονα ! ξερει κανει τιποτα γιαυτο?

Αυτό συναίβει ξαφνικά ή έβαλες καινούργιο player και στο παρουσίασε;
Ήχο έχεις;
Δοκίμασες να δεις μήπως κάπου δεν έχει μπει καλά το scart;
Δοκίμασες με άλλο καλώδιο;
Μήπως το player ειναι σε progresive κατάσταση και δε μπορεί να δείξει η τηλεόραση;

καλησπερα ! επανερχομαι παλι στο ιδιο θεμε που δεν εχει λυθει ακομη . οταν συνδεω το ντι βι ντι πλειερ με οποιαδηποτε εξοδο για κλαποια 2ρολεπτα δειχνει απο το πλειερ κανονικα και μετα ξαφνικα σβηνει ητηλεοραση και ξαναανοιγει και ξανασβηνει ...., καιδεν φτεει το πλειερ γιατι σε αλλη τηλεοραση πειζει χωρις κανενα προβλημα οπως επειζει και τοσο καιρο και με την samsung

εκανα σημερα μια αλλη δοκιμη , εβαλα το dvd του γαμου μου και αφησα το player να φορτοσει το δισκο μετα ανοιξα την τηλεοραση και σαν να μην συμβαινει τιποτα , επαιζε κανονικα .
ξαναδοκιμασα να κλεισω και να ανοιξω το player χωρις δισκο και παλι το προβλημα εμφανηστηκε . τι να πω ? ισως ειναι μαγικο το βιντεο του γαμου μου ....... ; ) αν εχει κανεις προβλημα αναλογο του το νοικιαζω .

αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι παιζει ορισμενα dvd ενω με αλλα δημιουργει το προβλημα .
εχει κανεις αναλογη εμπειρια ?