Πρόβλημα με δέκτη και σκληρό δίσκο

Alec

New member
26 February 2010
2
Γεια σας παιδιά!
Πρόσφατα αγόρασα τον crypto redi 100 για να βλέπω ψηφιακά τα κανάλια στην Θεσσαλονίκη και όλα λειτουργούν τέλεια εκτός από το ότι δεν βλέπει καθόλου τον εξωτερικό δίσκο που του συνέδεσα (wd my passport 250GB).

Τον δίσκο τον έκαν φορματ στο pc μου και σε ntfs και σε fat32 αλλά δεν τον βλέπει με τίποτα.

Αντίθετα, ένα usb stick 4gb που έχω το βλέπει κανονικα.

Να πω ότι στα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναφέρει ότι δέχεται δίσκους ως 2ΤΒ και fat32 και ntfs.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Γεια σας παιδιά!
Πρόσφατα αγόρασα τον crypto redi 100 για να βλέπω ψηφιακά τα κανάλια στην Θεσσαλονίκη και όλα λειτουργούν τέλεια εκτός από το ότι δεν βλέπει καθόλου τον εξωτερικό δίσκο που του συνέδεσα (wd my passport 250GB).

Τον δίσκο τον έκαν φορματ στο pc μου και σε ntfs και σε fat32 αλλά δεν τον βλέπει με τίποτα.

Αντίθετα, ένα usb stick 4gb που έχω το βλέπει κανονικα.

Να πω ότι στα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναφέρει ότι δέχεται δίσκους ως 2ΤΒ και fat32 και ntfs.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
μαλλον θελει σκληρο με δικη του τροφοδοσια και οχι σαν τον passport που τροφοδοτηται απο το usb

Ο σκληρός ακούγεται να λειτουργεί και ανάβει το λαμπάκι του αλλά από το μενου δεν φαίνεται πουθενά.

Πολύ πιθανόν να θέλει το παρακάτω καλώδιο ώστε να πάρει ο σκληρός παραπάνω ρεύμα.
Το mini USB μπαίνει στον σκληρό, το ενα USB πάει στον δέκτη και το άλλο USB σε κάποια δεύτερη υποδοχή USB.

USB Y Cable
toshiba-usb-y-cable-ba82010-300.gif