Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

Ευχαριστω για τη πληροφορία φιλε,
Άρα δεν υπαρχει τρόπος να εγκατασταθεί κάποιος browser με αναβαθμισμένο flash player? και δεν υπαρχει τρόπος να αναβαθμίσουμε το υπάρχον flash player? δηλαδή αγοράσαμε μια τηλεόραση του 2013 που όχι μόνο δεν παει μπροστά αλλά από τη αρχή ήταν κολλημένη στις αρχές του 2012

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

Γεια σου φιλε ειδα τιν συζιτισισασ και ειπα να μπω για βοειθεισω και εγω λιγο μετα απο πολυ ψαξιμο που εκανα κ εγω ο ιδιοσ το καλιτερο που μπορεισ να κανεισ ειναι να ενοσεισ ενα ταβλετ ι σμαρτφονε με τιν τιλεορασι σου και θα τα εχεισ ολα δυστιχοσ αυτεσ οι τιλεωρασεισ δεν ειναι και τοσο εξιπνεσ οπωσ τεσ παρουσιαζουν και το αλλο για πολουσ και λογικουσ λογουσ πχ ασφαλεια δεν σε αφινει να εγκαταστεισεισ κατι εκτοσ απο το store tis lg.Απολογουμε για τα ελλινικα μου γιατι στο σχολειο ειμουνα παρα πολυ ατακτοσ και δεν προσεχα στιν ταξει :hanged::hanged::

Μια χαρα ανοιχτές ειναι οι τηλεοράσεις. Εγω βλέπω iptv κατευθείαν απο το smart menu της τηλεόρασης. Λιγο ψάξιμο στο google θέλει.

Νέους ορίζοντες ανοίγεις φιλε koukou, θα το ψάξω. Εμένα τα Ελλαδικα ελεύθερο κανάλια, βασικά το νέο κρατικό για το μπάσκετ, με ενδιαφέρουν. Υπάρχουν κάπου μαζεμένα?

Φιλε koukou έκανα μια προσπάθεια σε αυτό που αναφέρεσε αλλά το πρώτο που παρατηρώ ειναι ότι υπαρχει θέμα με τη αναγνώριση του USB από τη τηλεόραση. To USB ειναι 8 GB και δεν το βλέπει όταν πάω στα Apps στη tv. Επίσης το USB ειναι φορμαρισμενο σe PC . Να πω ότι τη ώρα που βάζω το USB στη θυρίδα της tv στη οθόνη μου βγάζει κάρτα που μου λέει ότι υπαρχει νέο USB και αν θέλω να δώ τα περιεχόμενα του, τα οποία και βλέπω. Επίσης ένα HDD 1Τ που έχω για έγγραφες όταν πάω στα apps βλέπω το μέγεθος των εγγράφων και του ελεύθερου χώρου στο HDD. Τώρα αυτό ειναι πάνω από 40 GB και έγινε initialized από τη tv όταν εγκαταστάθηκε τη πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν αυτά παίζουν ρόλο, εσύ βρίκες τέτοια προβλήματα.

to loipon sympatrioti epeidei eimai k kainourgios se etsi site kai den gnoriza pws douleuoun zitw signomi!to kaliterw pou mporeis na kaneis se aytes tis tileorasis einai na enoseis ena tablet oi smartfone oi laptop giati ta logismika ayton ton toileoraseon ta legomena firmware den se afinoun na kaneis otidipote allo ektos apo ayta pou exei na sou dwsei oi lg.kai omws yparxei ena modelo tileoraseis oi ga6400 oi ga7900 pou exei to google tv kai to crome kai tin dinatotoita na katevazeis kapoia programata ayta ta modela ta vreiskeis an den kanw la8ws mono stin ameriki.

Δεν χρειάζεται να απολογηθείς φιλε, εδώ η δύναμη του ενός ειναι η δύναμη των πολλών και αντίστροφα. Τη σύνδεση με σύρμα άλλων μέσων τη ξέρω. Αυτό που θεωρώ πρόκληση για μένα να πετύχω ειναι να ενωσω ένα iPad της Aple και ενα Xiaomi red rice android ασύρματο στη lg και να δώ έτσι live streaming ποδόσφαιρο. Το iPad το σύνδεσα κατεβάζοντας ένα πρόσθετο. Το ZAPPO tv hd το οποίο συνδέει τη τηλεόραση με το iPad. Μέχρι τώρα με το ZAPPO tv στέλνω βιντεακια στη τηλεόραση. Τώρα ψάχνω τη δυνατότητα να στείλει και ζωντανά βίντεο μέσα από ιστοσελίδες. Επίσης ένα καλό θέμα να ασχοληθεί κάποιος ειναι αυτό που γράφει πιο πάνω ο φίλος koukou(iptv).αν θέλεις δες το σαν πρόκληση και ασχοληθούν. Εξάλλου φιλε και συμπατριώτη για χόμπι μιλάμε .

na sou pw den 8elw na asxoli8w me iptv, egw enosa tes syskeyes m me syrma k xwris syrma k exw to xbmc to opoio ta exei ola!!!4a3e gia to xbmc k den 8a xaseis!!!

Το iPad πως το ενώνεις ασύρματα στη lg φιλε; Όσο για το xbmc αγόρασα ένα QUAD-CORE RK3188 XBMC TV android box από Αγγλία αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω τις δυνατότητες του και δεν το αξιοποιώ σωστα. Αν και ειναι συνδεδεμένο με κάποιο σέρβερ που έχει πολλά ελεύθερα κανάλια ταινίες κλπ μια φορά που το ελεξα το δημόσιο νέο κανάλι της Ελλάδας τη ώρα του μπάσκετ ( προχθές που έχασε ο Ολυμπιακός ) κολλούσε συνέχεια. Το μηχάνημα ειναι στο δόματιο μου και ειναι συνδεδεμένο με πάουερ Λαιν στο Ίντερνετ. Επίσης το περιβάλλον του android που έχει το μηχάνημα έχει πρόβλημα με κάποιες από τις εκδόσεις του flash με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα στο live streaming. Επίσης το κουτί πρέπει να έχει κάποια ρύθμιση που σβήνει , χάνεται το σήμα από το ποτπρτ της τηλεόρασης αν δεν παίζει κατι για τριάντα Δευτερόλεπτα και για να επανέλθει θέλει να Κουνισω το τηλεκοντρόλ .

to ipad sou mporeis na to enoseis mesw miracast asyrmata kai widi.gia to sygkekrimeno box den gnorisw gia na se voei8eisw alla mporeis kai mesw tou ipad sou to katevazeis to kaneis install kai to ry8mizeis opws 8es esei, kai kaneis kai ta aparetita update pou xreiazete kai teleiwses,egw px vlepw oti tainia 8elw kai me ellinikous ypotitlous kai podosfero ana to pagkosmio k oti allo mporei na skefteis!!!

8a prospa8eiso na koita3w gia to provlima me to box sou kai 8a sou pw ti pezei.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

Εσύ ποιο έχεις ;

egw exw enosei to smarfone to s4 samsung kai exw k to tablet to asus to mikro pou exei stin agora edw mono gia tin tileorasei!!!8a paw se ligo se ena poli kalo mou filo
proggramatisti kai texniko kai 8a 4a3w gia to box sou na doume ti pezei kai 8a se eneimerosw!!!

na rwtisw kai egw kati giati auto to 4axnw edw kai treis meres mou ekane ena update i tileorasei apo to 4.22.07 nomizw oti itan sto 4.22.11 gia autin eimai sigouros, kai den vlepw kati diaforetiko ti pezei edw paidia 3erete kati;

Last edited by a moderator:
Σου είπα φιλε μην ανησυχείς για τη ορθογραφία δεν υπάρχουν δάσκαλοι να σε βαθμολογήσουν εδώ.........ελπίζω...