Πρόβλημα με EGREAT M31A

Status
Not open for further replies.

kapapi

New member
9 February 2008
5
Έχω το EGREAT M31A και παρουσίασε πρόβλημα.
Το ανοιγω και όταν επιλέγω κάποια ταινία αυτή πάιζει για μερικά δευτερόλεπτα ή ακόμη και μερικά λεπτά και έπειτα το μηχάνημα κάνει αυτόματα επανεκίνηση. Μερικές φορές κάνει επανεκίνηση χωρίς να προλάβω να επιλέξω ταινία.
Το ζητούμενο τώρα είναι αν υπάρχει δυνατότητα service. Έχω στείλει mail στο επίσημο site της EGREAT (egreatworld.com) αλλά καμία απάντηση.
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;
Το μηχάνημα μπορεί να διορθωθεί ή είναι για τον κάδο;

Δες εάν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση online ή με USB stick. Εάν έχεις την τελευταία version απλά ξαναπέρασε την και δες. Αλλιώς από που το πήρες για εγγύηση.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με EGREAT M31A

Δες εάν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση online ή με USB stick. Εάν έχεις την τελευταία version απλά ξαναπέρασε την και δες. Αλλιώς από που το πήρες για εγγύηση.

Είχα το τελευταίο firmware, το ξανα έβαλα , αλλα τίποτα. Ίσως και χειρότερα. Τώρα μερικές φορες κανει reboot πριν καν φορτώσει.
Το αγόρασα από το e-shop αλλα είμαι τώρα εκτός εγγύησης. Ρώτησα στο e-shop και μου είπαν να απευθυνθώ στο επίσημο site της EGREAT.

Όταν λες εκτός εγγύησης εννοείς τον ένα χρόνο? Εάν ναι απλά πήγαινε στο eshop και τρίξε τους τα δόντια. Εγγύηση βάση νόμου (θα βρεις εδώ μέσα thread εάν ψάξεις) είναι 2 χρόνια. Λίγο απειλή θέλουνε και κανά τηλέφωνο από δικηγόρο.

Status
Not open for further replies.