προβλημα με εκκινηση windows vista

tasio550

New member
16 March 2008
63
εχω το εξης προβλημα, προσφατα εγκατεστησα vista home prenium (original) και ενω στην αρχη ολα ηταν οκ μετα αρχισε το παρακατω φαινομενο- οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει ο υπολογιστης κανει boot κανονικα δειχνοντας μια εικονα με την μαρκα της μητρικης και τη γνωστη μαυρη οθονη με στοιχεια του pc (οπως εδειχνε παντα) ομως αμεσως μετα μου βγαζει την μπαρα των vista η οποια δειχνει οτι φορτωνει αλλα τα windows δεν ξεκιναν ποτε . ετσι αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση και αυτο συμβαινει σχεδον καθημερινα. καθε βοηθεια δεκτη -ευχαριστω

οχι ολα ειναι οπως πριν , δεν εχω συνδεσει τιποτα ουτε εχω αλλαξει κατι στο hardware

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα με ΧΡ, αφού με τα πολλά κατάφερα και μπήκα στο BIOS άλλαξα τη ρύθμιση του σκληρού από AHCI σε IDE και έπαιξε αν και με πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης όλου του συστήματος. Συνέδεσα κι εναν εξωτερικό σκληρό, έκανα backup για κάθε ενδεχόμενο, επιδιόρθωσα τα ΧΡ και τελικά έπαιξαν κανονικά.

εχω το εξης προβλημα, προσφατα εγκατεστησα vista home prenium (original) και ενω στην αρχη ολα ηταν οκ μετα αρχισε το παρακατω φαινομενο- οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει ο υπολογιστης κανει boot κανονικα δειχνοντας μια εικονα με την μαρκα της μητρικης και τη γνωστη μαυρη οθονη με στοιχεια του pc (οπως εδειχνε παντα) ομως αμεσως μετα μου βγαζει την μπαρα των vista η οποια δειχνει οτι φορτωνει αλλα τα windows δεν ξεκιναν ποτε . ετσι αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση και αυτο συμβαινει σχεδον καθημερινα. καθε βοηθεια δεκτη -ευχαριστω

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα για πολύ καιρό.
Μόλις έκανα up-date στην bios, το πρόβλημα εξαφανίστηκε.