Πρόβλημα με Epson TW3500

toyo

Senior Member
23 April 2010
364
Έχω έναν epson tw3500 απ' το 2010. Δεν έχει πολλές ώρες θεάσης περίπου 200. Το τελευταίο καιρό μου παρουσιάζει πρόβλημα στην γεωμετρία. Ενώ πάνω είναι σωστά οι αποστάσεις και οι γωνίες στο κάτω μέρος η αριστερή πλευρά ανασηκώνεται αρκετά θα έλεγα. Περίπου 4 με 5 πόντους. Που μπορεί να ωφείλεται αυτό;

Μηπως σου ειναι ευκολο να βγαλεις μια φωτογραφια να καταλαβω τι εννοεις.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Epson TW3500

Θα προσπαθήσω να βγάλω μια αν και διάβασα κάπου τώρα ότι έχει σημασία να είναι στην ευθεία ο προτζέκτορας με το πανί και ίσως να έχει στρίψει λίγο και να μην το είδα. Αν κατάλαβα βέβαια καλά αυτό που έγραφαν. Θα το κοιτάξω. Αλλιώς θα βγάλω μια για να δεις.

Αν και μια φωτογραφία θα μας διαφώτιζε περισσότερο, εννοείς ότι αντί να έχεις ένα ορθογώνιο έχεις ένα τραπέζιο με την αριστερή κάθετη πλευρά να είναι μικρότερη κατά 4 - 5 πόντους??? Σε αυτή την περίπτωση μάλλον έχει αλλάξει κάτι και δεν είναι απόλυτα κάθετος ο προβολέας στο πανί. Θέλει μετακίνηση.

Μακάρι να είναι αυτό. Εχει πολλές πιθανότητες γιατί τον έχω κουνήσει μια δυο φορές και ίσως έχει φύγει λίγο. Θα το κοιτάξω σήμερα το βράδυ. Πάντως είναι αυτό που λες. Η αριστερή πλευρά είναι μικρότερη κατά 4 - 5 πόντους.

Αν είναι αυτό τελικά, νομίζω ότι θέλει περιστροφή προς την μεριά που είναι μικρότερη δηλαδή προς τα αριστερά.

Τελικά αυτό ήταν. Ολα εντάξει ευτυχώς. Ευχαριστώ για την βοήθεια.