Προβλημα με ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 ΒΟΥΛΗ(πιξελιασματα)

teo27

Established Member
1 October 2009
196
Μενω Νεαπολη στη Θεσσαλονικη σε μια δυσκολη περιοχη για την ληψη των καναλιων.Απο τη μερα που εγιναν ψηφιακα τα κρατικα καναλια( ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 ΒΟΥΛΗ)παρατηρω καποια πιξελιασματα καποιες φορες για αρκετη ωρα στην εικονα.Εχω εξωτερικο δεκτη.Τα αλλα ψηφιακα (cine+ πρισμα+)ειναι μια χαρα.Προβλημα υπαρχει μερικες φορες βεβαια οπως και σε αλλους πολλους στο καναλι 29 απο DIGEA (ΜΕGA STAR ΣΚΑΙ).Στα ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 οταν υπαρχει προβλημα παιζω λιγο το καλωδιο πισω απο τον δεκτη δεξια αριστερα και φτιαχνει.Το καλωδιο ειναι μια χαρα παντως το εχω παει σε ηλεκτρολογο και το δοκιμασε.Το προβλημα ειναι μονο σε αυτα τα καναλια παντως.Τι μπορει να φταιει;

Θα πρέπει να περιμένεις να γίνει το SFN δίκτυο και για αυτό το δεύτερο μπουκέτο της ΕΡΤ, για να μην έχεις πρόβλημα… Γιατί για τα Cine+ υπάρχει πλέον SFN δίκτυο…

Τι ποιότητα σήματος έχεις στο ένα και τι ποιότητα σήματος έχεις στο άλλο…

Η πρότασή μας είναι αντί να περιμένεις, να βάλεις κανένα ενισχυτή ή καμμία μεγαλύτερη κεραία, ώστε να φέρεις σήμα. :violent-smiley-030:
Γιατί αν περιμένεις SFN από την ΕΡΤ υπολόγιζε από τα τέλη του 2013 στην καλύτερη, μέχρι τα τέλη του 2015 στη χειρότερη.:violent-smiley-011:
Όσο αφορά το SFN δίκτυο για το πρώτο πακέτο της ΕΡΤ, δεν υπάρχει πλέον, υπάρχει από την αρχή της εκπομπής του.:HTEHETH63:

Μπράβο ρε αργυρή είπες το πιο κρύο ανέκδοτο της ημέρας!!! Όσον αναφορά για το SFN της ΕΡΤ από Φιλιππειο, δηλαδή το είχε από το 2006!!! :drummer:

Τις 2 τελευταιες μερες δεν εχω καποια προβληματα παντως στα ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 ΒΟΥΛΗ.Η ποιοτητα σηματος ειναι στο 80% και μερικες φορες ανεβαινει 97-100%.Δεν ξερω αν εγινε κατι απο την ΕΡΤ.Μακαρι να παραμεινει ετσι.Και το 29 απο DIGEA (ΜΕGA STAR ΣΚΑΙ) ελαφρως βελτιωμενο.