Πρόβλημα με φωτογραφίες

angelob7

Established Member
17 June 2006
232
Τρίπολη
Οι φωτογραφίες που είχα στον εξωτερικό μου δίσκο απο τις τελευταίες μου διακοπές στην Σαντορίνη έχουν καταστραφεί.Συγκεκριμένα ενώ η μικρογραφία της φωτογραφίας φαίνεται κανονικά μόλις πάω να την ανοίξω η φωτογραφία είναι με οριζόντιες γραμμές τα χρώματα είναι αλλοιωμένα και σε ορισμένες στην δεξιά πλευρά της φωτογραφίας φαίνεται η προηγούμενη φωτογραφία.Εχω τα windows 7 και η μηχανή μου είναι canon G7.Υπάρχει κάποιο προγραμμα που να τις επαναφέρει η καταστράφηκαν.
Help:bigcry:

κάποια ασυμβατότητα με τα 7 θα παίζει, μην αγχώνεσαι.

Οι φωτογραφίες που είχα στον εξωτερικό μου δίσκο απο τις τελευταίες μου διακοπές στην Σαντορίνη έχουν καταστραφεί.Συγκεκριμένα ενώ η μικρογραφία της φωτογραφίας φαίνεται κανονικά μόλις πάω να την ανοίξω η φωτογραφία είναι με οριζόντιες γραμμές τα χρώματα είναι αλλοιωμένα και σε ορισμένες στην δεξιά πλευρά της φωτογραφίας φαίνεται η προηγούμενη φωτογραφία.Εχω τα windows 7 και η μηχανή μου είναι canon G7.Υπάρχει κάποιο προγραμμα που να τις επαναφέρει η καταστράφηκαν.

Συγκεκριμένα ενώ η μικρογραφία της φωτογραφίας φαίνεται κανονικά ...

Αυτό από μόνο του δεν λέει τπτ, καθώς οι μικρογραφίες που σου δείχνει έχουν αποθηκευτεί σε ένα κρυφό αρχείο (με σκοπό να τα εμφανίζει πάντα άμεσα...)

Δοκίμασε σε ένα άλλο pc και μην γράψεις - σβήσεις τίποτα στο δίσκο, πριν τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων

Λοιπόν τις περισσότερες τις επανάφερα από τον φορμαρισμένο δίσκο του υπολογιστή (όχι τον εξωτερικό)...απίστευτο.Δοκίμασα δύο τρία προγραμματάκια και αυτό που έκανε την δουλειά είναι το Stellar Phoenix Photo Recovery 3.2 Είναι το πρώτο software που αγόρασα απο το internet με πιστωτική χωρίς δεύτερη σκέψη. Βρήκε φωτογραφίες 2 και 3 format πίσω...
Από δω και πέρα όλες οι φωτογραφίες σε dvd και σε δύο σκληρούς δίσκους.
Ευχαριστώ όλους.