Προβλημα με ηχειο home cinema

dettt

New member
1 March 2008
25
Γεια σας.Εχω ενα προβλημα με τον ηχο του ενος μπροστινου ηχειου του home cinema panasonic bt-735.O ηχος ειδικα σε διαλογους αλλα και αλλου ακουγεται ελαφρα παραμορφωμενος , μαζι με ενα ενοχλητικο σφυριγμα ακομα και σε μεσες εντασεις οπως ακουγεται αν ανοιξουμε τερμα τα ηχεια της tv.Φταιει το ηχειο η μπορει να φταιει καποια συγκεκριμενη σκηνη της ταινιας.Το εχω παρατηρησει σε αρκετες ταινιες αλλα οχι παντα.

το φύσημα νομίζω είναι 'φυσικό' σε φτηνά ηχεία- ολοκληρωμένα συστήματα (compact) οπότε δεν είναι ανησυχητικό... όσο για την παραμόρφωση, παίζει δυνατά το ηχείο?

Απάντηση: Re: Προβλημα με ηχειο home cinema

το φύσημα νομίζω είναι 'φυσικό' σε φτηνά ηχεία- ολοκληρωμένα συστήματα (compact) οπότε δεν είναι ανησυχητικό... όσο για την παραμόρφωση, παίζει δυνατά το ηχείο?
Το ηχοσυστημα μεχρι τωρα εδω κααι ενα χρονο δεν ειχε κανενα προβλημα και ηταν απο τα καλυτερα home cinema της panasonic.To ηχειο δεν παιζει τερμα ενταση,στη μεση και πιο κατω αλλα το θεμα ειναι οτι στο αλλο μπροστινο ηχειο δεν ακουγεται το ιδιο προβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Προβλημα με ηχειο home cinema

Δες τις συνδέσεις των ηχείων σου, καθώς και τις υπόλοιπες συνδέσεις καλωδίων από πηγή ή οτιδήποτε άλλο. Γενικώς κάνε ένα έλεγχο στη συνδεσμολογία μήπως τυχόν έχει τίποτα κουνηθεί, και γίνεται καμία λάθος επαφή.
Αν αυτά είναι όλα εντάξει και δε φταίει κανένα από τα καλώδια, μήπως έχει χαλάσει το ηχείο από καμιά απότομη αυξομείωση της έντασης, κανένα τουίτερ ίσως.

Απάντηση: Re: Προβλημα με ηχειο home cinema

Μάλλον για πρόβλημα του tweeter πρόκειται......

Και εγω νομιζω οτι ειναι το tweeter.Γινεται καποιου ειδους αλλαγη σε αυτο η επισκευη;

Last edited by a moderator: