Πρόβλημα με ΗΚ HD 990 - Βοήθεια ....

Anritsu

AVClub Enthusiast
12 December 2012
859
Μπραχάμι - Μύκονος
Καλησπέρα , τέλη Δεκεμβρίου 2012 αγόρασα το σύστημα της υπογραφής μου . Μόλις σήμερα κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να ανεβάσω κάποια cd από την αποθήκη . Βάζω το πρώτο , reading , no disc , βάζω δεύτερο , reading -> no disc ... δέκατο τα ίδια . Όλα τα cd είναι original αγρατσούνιστα και λοιπά ενω τα βάζω όπως χρόνια συνήθιζα με την ετικέτα προς τα πάνω . Κοιτάζω το μανιουλ μήπως μου διαφεύγει κάτι , δεν βλέπω να θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία . Κάνεις load όπως σε ολα τα cd player του σύμπαντος και πρέπει να δείξει περιεχόμενα . Κάνω κάτι εγώ λάθος ή έπεσα σε βλαμμένο κομμάτι ? Τωρα τρέχω αποθήκη να βρω το remote μήπως είναι προεπιλεγμένη σαν πηγή από πίσω η οπτική ή η ομοαξονική που δεν νομίζω δηλαδή γιατί θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ένδειξη στο πανελ . Άσχημο ξενέρωμα . Καμία πρόταση ?

Μήπως τα CD ήταν εκτεθειμένα για πολλύ καιρό σε υγρασία;

Είναι δύομίση χρόνια σε αποθήκη μέσα σε πλαστικά κουτιά καλά προστατευμένα . Δεν είναι εκεί το πρόβλημα . Όταν φορτώνει ακούγεται από μέσα ένα γουργουρήτο που δεν μου αρέσει και πολύ , σαν να παλεύει να δει και να μην βλέπει . θα το δοκιμάσω καμια 15αριά φορές ακόμα μπας και ξεκολλήσει , τι να πω . Άντε τώρα να το ξεκουβάλαω πίσω καινούριο μηχάνημα κοντά στο 500αρίκο ....

Δοκίμασε με άλλα cd.Τον δεκέμβρη που το αγόρασες,έβαλες κατευθείαν cd,η τώρα τελευταία το έκανες;

Δοκίμασα άλλα δέκα σι ντι , έβγαλα από πάνω το πικ απ μήπως είναι ευαίσθητο στα βάρη , το κούνησα να ακούσω μήπως και έχει ξεκολλήσει τπτ , εβγαλα το καλώδιο τροφοδοσίας και το ξανάβαλα , μόνο παπά να δεν φώναξα για ευχέλαιο . Και ναι σήμερα το δοκίμασα πρώτη φορά από τα τέλη Δεκεμβρη που το αγόρασα . Εντάξει έχει εγγύηση αλλά εγώ την άλλη βδομάδα φεύγω από Αθήνα και ποιος ξέρει πότε θα μου το έχουνε έτοιμο . Και η πλάκα θα είναι - που δεν το αποκλείω - να το πάω στην αντιπροσωπεία και εκεί να θυμηθεί να παίξει . Επίσης εννοείται πως το μηχάνημα δεν μου έχει πέσει , δεν έχει κακοποιηθεί , με ευλάβεια ξεκουτιαστήκε και στήθηκε . Μακάρι απλά να έχει φύγει καμιά καλωδιοταινία απο την θέση της και να μην βλέπει το σιντι ... Για ευνόητους λόγους δεν το ανοίγω και αύριο φευγει για σερβις ...

Πέμπτη το παρέδωσα στο εξουσιοδοτημένο service , σήμερα Δευτέρα μεσήμερι το παρέλαβα . Όχι και άσχημα θα έλεγα . Σπασμένη μονάδα ανάγνωσης η διάγνωση . Πρέπει να έφαγε δυνατό χαστούκι στην μεταφορά .Αλλάχτηκε και όλα καλά . End of story ...