Προβλημα με ηλεκτρικη οθονη

ntg24

New member
4 June 2009
69
Καλημερα,

1) θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με καποια οθονη προτζεκτορα στην οποια εχει χαλασει το μοτερ που την μαζευει.
Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να μην την πεταξω? Αλλαγη μοτερ συμφερει? Μπορει να γινει χειροκινητη με καποιο τροπο?

2) Ο προτζεκτορας ειναι ρυθμισμενος σε πανι 100'', και ειναι απο o celeco με καθοδικες λιχνυες. Μπορει να ρυθμιστει στα 80'' ηλεκτρονικα ή πρεπει να παιχω με την αποσταση?

Ευχαριστω
 
Είχα παρόμοιο πρόβλημα με την δική μου οθόνη και τελικά είχε χαλάσει το κουτί εντολών και όχι ο κινητήρας
Άρα ξεκίνα από εκεί ,
 
Το εβαλα σε λειτουργια και ενω δουλευει, δε εχει τη δυναμη να σηκωσει το πανι οταν ειναι στο πληρες βαρος του. Δηλαδη οταν το βοηθας σηκωνοντας λιγο, το μαζευει. Απο οτι μου ειπαν μαλλον τα εχουν παιξει τα καρβουνακια. Ξερει κανενας αν επισκευαζονται και που?