Προβλημα με iphone 3GS

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Παιδες για πειτε καμια γνωμη..χθες βραδυ ξαφνικα, επαψαν να λειτουργουν στο iphone 3gs μου, ταυτοχρονα ε, το sleep button, το mute διακοπτακι και τα κουμπακια που αυξομειωνουν την φωνη..τι στον κορακα εγινε?..εκανα ενα restore αλλα τζιφος..ειναι εκδοση 4.01 jailbroken..

και πως το ανοιγοκλεινεις φιλε?...αφου το πανω ειναι νεκρο το ρημαδι.,...
Βασικα μετα το restore που εκανα ανοιγοκλεισε μοναχο του αλλα κ παλι τιποτα..νεκρα και τα 3 κουμπια.,..Υπαρχει περιπτωση κ τα 3 αυτα κουμπια να ναι πανω στον ιδιο κονεκτορα και πχ να ξεκουμπωθηκε μεσα στο κινητο?να τ ανοιξω να δω αμα ειναι...

Σου έπεσε πρόσφατα ;

Μάλλον τα κουμπάκια σε 'χαιρέτησαν'....μπορεί αν το ανοίξεις κάτι να δεις, αλλά μπορεί μετά κ να μην παίζει τίποτα...φίλος το άνοιξε για να του βάλει νέα μπαταρία κ μέχρι να το ξανακλείσει...πολλές ώρες...

αμα σου πω τι βλακεια εκανα...χθες παλευα τον ενυσχητη που κανω ανακατασκευη..σε μια φαση ειχα δυνατα μουσικη, το κινητο ειχε πεσει κατω στα ποδια μου, οπως καθομουν στο γραφειο, και το παταγα...οταν μετα απο 5 λεπτα ειπα, τι στον κορακα παταω, ειδα το κινητο!! ουφφφφφφφφ......ε κει μετα δε δουλευανε τα κουμπια...
Αλλα λεω τι στον κορακα και τα 3 κουμπια ταυτοχρονα?...

Εχω αλλαξει 2 φορες οθονη οποτε με τα ανοιγματα την ψιλοπαλευω..αλλα να βαριεμαι να παρει γιατι θελει πολυ χρονο..
Βασικα, αυτο που θελω να κανω ειναι καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου..Πως κανουμε ας πουμε φορματ κ επανεγκατασταση?

Μπαα τριχες...εκανα αναβαθμηση σε 4.02 αλλα τζιφος τα κουμπια...ενα δε καταλαβαινω...γιατι ολα μαζι?..αφου δε ειναι στην ιδια πλακετα...η κανω λαθος?

* αμα το πατησες και το σπασες τι να αναβαθμισεις το λειτουργικο ?

και τι restore ?

μπορεις να το κλειδωνεις - κλεινεις μεσω sbsettings --> power --> επιλεγεις μεταξυ lock / reboot / power off .

το ανοιγεις βαζοντας το στο ρευμα η σε ανοιχτο υπολογιστη ... (pc/mac )

Last edited:
αμα σου πω τι βλακεια εκανα...χθες παλευα τον ενυσχητη που κανω ανακατασκευη..σε μια φαση ειχα δυνατα μουσικη, το κινητο ειχε πεσει κατω στα ποδια μου, οπως καθομουν στο γραφειο, και το παταγα...οταν μετα απο 5 λεπτα ειπα, τι στον κορακα παταω, ειδα το κινητο!! ουφφφφφφφφ......ε κει μετα δε δουλευανε τα κουμπια...
Αλλα λεω τι στον κορακα και τα 3 κουμπια ταυτοχρονα?...

Εχω αλλαξει 2 φορες οθονη οποτε με τα ανοιγματα την ψιλοπαλευω..αλλα να βαριεμαι να παρει γιατι θελει πολυ χρονο..
Βασικα, αυτο που θελω να κανω ειναι καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου..Πως κανουμε ας πουμε φορματ κ επανεγκατασταση?

σύντροφε ...μάλλον θες κάτι σε πιο ανθεκτικό κινητό!! :laugh:

δεν είναι ίδια πλακέτα και πραγματικά έιναι παραξενο που ψόφησε όλο μαζί... άνοιξέτο και τσέκαρε τους κονέκτορες

έχει στρεβλώσει το σασί ελαφρά και τα κουμπάκια πατάνε στον αέρα

το ιδιο έπαθα και εγώ μετά πτώση από τον δεύτερο !!

βεβιασμένα το έφερα βαζοντάς πάνω του 5 τόμους απο εγκυκλοπαίδεια και επανήρθαν τα μισά ...

* αμα το πατησες και το σπασες τι να αναβαθμισεις το λειτουργικο ?

και τι restore ?

μπορεις να το κλειδωνεις - κλεινεις μεσω sbsettings --> power --> επιλεγεις μεταξυ lock / reboot / power off .

το ανοιγεις βαζοντας το στο ρευμα η σε ανοιχτο υπολογιστη ... (pc/mac )

Βρε αδερφε το θεμα ειναι οτι δε εσπασε...εξωτερικα ειναι τζιτζι...μεσα μαλον κατι εγινε...βασικα το προβλημα για να ακριβολογησω, δημιουργηθηκε περιπου μια ωρα μετα το συμβαν..κατα τα αλλα λειτουργει αψογα,..
Η πλακα ειναι οτι ουτε sbsettings εχω τωρα γιατι εκανα update σε iOs 4.02...

Βασικα ελεγα μηπως ξερει καποιος αν ολα αυτα που σταματησαν ταυτοχρονα, αν ειναι πανω σε καποιον κοινο κονεκτορα, πριν το ανοιξω..

sfortis ενω ειμαι αρκετα ατσουμπαλος με τα πραματα μου, χωρις πλακα, ποτε δε χαλασα ουτε ενα κινητο!!! ε το ρημαδι το Iphone 2 φορες εσπασα οθονη, μια φορα μπαταρια, μια φορα κουμπι home, Και τωρα τα υπολοιπα!!!..τι να πω...λες κ με μουτζωσανε..και το ρημαδι ειναι το μοναδικο κινητο που πραγματικα με καλυπτει 99,9%..κανενα αλλο ουτε για πλακα δε το πλησιαζει, με βαση την χρηση που του κανω, και το πως με βολευει εμενα ..ουφ..

Re: Απάντηση: Προβλημα με iphone 3GS

έχει στρεβλώσει το σασί ελαφρά και τα κουμπάκια πατάνε στον αέρα

το ιδιο έπαθα και εγώ μετά πτώση από τον δεύτερο !!

βεβιασμένα το έφερα βαζοντάς πάνω του 5 τόμους απο εγκυκλοπαίδεια και επανήρθαν τα μισά ...
Α Αυτο μπορει! γιατι κ το μπροστινι τζαμακι πεταχτηκε μισο χιλιοστο εξω!,,,λοιπον θα πεσει ξεκοιλιασμα..:a0210:

edit: ρε συ αυτο ειναι!!!!!!!!! αμα το πιεσω να "ισιωσει" παιζει μια χαρα!!χα χα χα χα χα...ρε σεις καμια καλιμπρα για κινητα υπαρχει??? χα χα χαααααα...

Last edited:
χμμ..η επιχειρηση αρχισε...ηδη μπανιστικε μια φισα ακριβως πισω απο την εξοδο ακουστικων ξεκουμπωμενη..καθαρισμα κ δεσιμο..

αστα Στεργιο..αμα βαλουμε κ την ανακατασκευη που πεφτει στο μαγαζι μου τοτε τον χασαμε τον λογαριασμο.. :flipout:

τωρα περιμενουμε να κολησει η γυαλινη προσοψη με σιλικονη...σε κανα 20λεπτο θα ναι κομπλε..ελπιζω...

ε μη την ψωνισω.....δε δουλευει το touch...αν ειναι δυνατον...οταν παταω σε ενα σημειο ειναι οκ, και δε δουλευει σαν slide...ουφφφφφ....τα κουμπια που δε δουλευανε πριν, ειναι μπομπα τωρα...ξανα λυσιμο για καθαρισμα σχολαστικο και παλι δεσιμο...αν δε δουλέψει θα παραγκειλω αλλο τζαμι...

εγινε τελικα η π@π@ρια... τσακισε το καλωδιακι του digitizer και απ οτι φαινεται δε λειτουργει..οποτε παμε για νεο τζαμακι..αλλα μαλον θα παραγκειλω ολοκληρο το lcd assembly, να το κοτσαρω πανω αμεσως, και ας μεινει η παλια οθονη κ το κουμπι (που δε πατιοταν κ τοσο καλα) για ανταλακτικα..αλλα 58$ χαμενα..αυτα...

Aδερφια μπας και εχει κανενας κανα μπροστινο τζαμακι για phone 3gs με το digitiser, χωρις το lcd, και να το δινει?? η μπα κ ξερετε απο Ελλαδα αν και που μπορω να βρω?..θα κανει κανα μηνα να ρθει απο Κινα η ρημαδα κ εχω ολα τα πραματα μεσα στο Iphone , Λογαριασμους, πληρωμες κτλ, και τα χω παιξει!!