Πρόβλημα με iphone

mouse

AVClub Addicted Member
10 April 2007
1,957
ΛΑΡΙΣΑ
Εκανα format σε υπολογιστή φίλου 3 φορές και πλέον όταν συνδέει το iphone στον υπολογιστή δεν μπορεί να κάνει backup γιατί το itunew τον ενημερώνει πως μπορεί να έχει authorized το iphone σε μέχρι πέντε υπολογιστές...
Τι κάνουμε ???

Εκανα format σε υπολογιστή φίλου 3 φορές και πλέον όταν συνδέει το iphone στον υπολογιστή δεν μπορεί να κάνει backup γιατί το itunew τον ενημερώνει πως μπορεί να έχει authorized το iphone σε μέχρι πέντε υπολογιστές...
Τι κάνουμε ???

από το menu του itunes, κάνεις deauthorize και μετά authorize.

Υ.Γ. Αυτές τις βλακείες να μην είχε η apple.....

Είδες που στάλεγα χθές; Είδες που σου είπα ποιός θα σου δώσει λύση; :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με iphone

Είδες που στάλεγα χθές; Είδες που σου είπα ποιός θα σου δώσει λύση; :grinning-smiley-043
Τον Τάσο έιχα και εγω στο μυαλό μου γιατί και στο πρώτο iphone αυτός με έσωσε πάλι...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

-bye-

έχω κάνει jailbreak με blackrain σε 3GS iPhone.

Του έκανα reboot και μετά κλείδωσε πάλι.
Φόρτωσα iTunes και έλεγε ότι θέλει να κάνει restore και να περάσει νέα τελευταία version.

Σαφώς δεν έκανα και απλά έκανα πάλι jailbreak από πάνω όπως ηταν κλειδωμένο.

Τελικά ξεκλείδωσε και είχε όλες τις ρυθμίσεις και εφαρμογές όπως τις είχα πριν.

1) Τι φταίει;
2) Αν το κάνω reboot πάλι τα ίδια θα έχω;
3) Αν σβήσει από μπαταρία θα πρέπει να έχω Η/Υ να του κάνω πάλι jailbreak;
4) Μπορούμε να κάνουμε άπειρες φορές jailbreak;

Παρακαλώ απαντήστε μόνο όσοι ξέρετε από εμπειρία δική σας.

Ευχαριστώ.

Τι κάνουμε ???

Αυτή είναι μάλλον η άποψη της Apple περί εργονομίας, ευχρηστίας, σεβασμού στον πελάτη και απολαυστικού περιβάλλοντος χρήσης... :flipout::flipout::flipout:

1) Τι φταίει; Οτι έχεις iphone με τις τελευταίες bootrom στο οποίο δεν μπορεί να γίνει μόνιμο jailbreak... ακόμα...
2) Αν το κάνω reboot πάλι τα ίδια θα έχω; Ναι
3) Αν σβήσει από μπαταρία θα πρέπει να έχω Η/Υ να του κάνω πάλι jailbreak; Ναι
4) Μπορούμε να κάνουμε άπειρες φορές jailbreak; Ναι

Παρακαλώ απαντήστε μόνο όσοι ξέρετε από εμπειρία δική σας.

Ευχαριστώ.

Μην κάνεις ποτέ εγκατάσταση ή update προγραμμάτων από το cydia αν δεν είσαι κοντά σε υπολογιστή... αρκετές φορές ζητάνε να γίνει reboot η συσκευή...

Και το δικό μου iphone έτσι είναι και τους 2 μήνες που το έχω μόνο μια φορά αναγκάστηκα να κάνω reboot χωρίς να το θέλω(κόλλησε) αλλά ευτυχώς είχα μαζί το καλώδιο και το διόρθωσα... βέβαια αναγκάστηκα να κατεβάσω itunes και blackra1n στον ξένο υπολογιστή αλλά μικρό το κακό...:BDBDG54: