ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ UTP

Καλησπέρα σήμερα τοποθέτησα ένα καλώδιο utp 25 μέτρων για να έχω adsl και στον πρώτο όροφο αλλά μάλλον δεν έχει καλό σήμα δοκίμασα το laptop αλλά μάταια επίσης δοκίμασα και την γραμμή εντολών αλλά και πάλι δεν πήρα απάντηση.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..............:worshippy:

Ναί έτσι ακριβώς είναι, εγώ πιστεύω ότι φταίει το μεγάλο μήκος του καλωδίου αλλά δεν είμαι σίγουρος γι´αυτό και έκανα την ερώτηση.

Σε περίπτωση που έχω χαμηλό σήμα υπάρχει ενισχυτής γραμμής;

η συνδεση μεσω utp καλωδιου δεν εχει τετοια ορια.
Ακομα και 100 μετρα καλουμπα να απλωσεις το σημα παραμενει αμεταβλητο.

Δοκιμασε κατι αλλο καλυτερα.Τσαμπα θα χασεις το χρονο σου στο μηκος του καλωδιου.

θα πρεπει ειτε να αγορασεις ετοιμο καινουργιο ή να αγορασεις απο καταστημα ηλεκτρονικων ενα lan tester ετσι ωστε να ελεγξεις την συνδεσμολογια των καλωδιων σαν τα παρακατω της ιστοσελιδας

http://www.linkshop.gr/eshop/view_p...5287a&secref=cc26476b7d83619559941eee3602ea2e

θα πρεπει ειτε να αγορασεις ετοιμο καινουργιο ή να αγορασεις απο καταστημα ηλεκτρονικων ενα lan tester ετσι ωστε να ελεγξεις την συνδεσμολογια των καλωδιων σαν τα παρακατω της ιστοσελιδας

http://www.linkshop.gr/eshop/view_p...5287a&secref=cc26476b7d83619559941eee3602ea2e

+1!
Και εγώ εχω φτιαξει δικο μου UTP cat5e καλωδιο 35 μετρα και το εχω συνδεσει με το router για να δινω internet στην αδερφη μου στο διμαερισμα του πρωτου οροφου (εγω ειμαι στον τριτο) και ΔΕΝ εχει καμια απώλεια! :ernaehrung004:

Ναί έτσι ακριβώς είναι, εγώ πιστεύω ότι φταίει το μεγάλο μήκος του καλωδίου αλλά δεν είμαι σίγουρος γι´αυτό και έκανα την ερώτηση.

Σε τόσα λίγα μέτρα με τίποτα
Πιάσε ένα πολύμετρο να δεις μήπως είναι κομμένο κάποιο κακωδιάκι μέσα (μπορεί να πληγώθηκε.
Ή να μην έχει πρεσσαριστεί καλά το βύσμα.

Αν δεν σε ενδιαφέρει gigabit ethernet, τότε χρειάζεσαι μόνο τα 2 ζεύγη, κατά συνέπεια και κομμένο να είναι κάποιο κάνε ανταλλαγή τα ζέυγη.

Σε περίπτωση που έχω χαμηλό σήμα υπάρχει ενισχυτής γραμμής;

Πρακτικά όχι....

Καλησπέρα σήμερα τοποθέτησα ένα καλώδιο utp 25 μέτρων για να έχω adsl και στον πρώτο όροφο αλλά μάλλον δεν έχει καλό σήμα δοκίμασα το laptop αλλά μάταια επίσης δοκίμασα και την γραμμή εντολών αλλά και πάλι δεν πήρα απάντηση.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..............:worshippy:

(Sorry gia ta greeklish) dhladh ama pas dipla sto router, me allo kalwdio, eisai ok? mhpws einai kati alo, p.x. ry8miseis?

Μετά από τόσες μέρες τελικά επιτεύχθη η σύνδεση τελικά είναι η συνδεσμολογία που χάρη στον INTE και ένα τεχνικό χομπίστα οι οποίοι τελικά είναι όλα τα λεφτά χωρίς να θέλω να προσβάλω τον φίλο INTE όλοι οι άλλοι μού λέγανε τον ίδιο λάθος συνδυασμό και επιμένανε και με είχαν φέρει σε θεση να νομίζω ότι είμαι πολύ βλάκας ευχαριστώ πάλι για την βοήθεια :worshippy: