προβλημα με καμερα panasonic sd-900

aggelos29

AVClub Enthusiast
22 October 2011
761
καλησπερα παιδια!εχω το εξης προβλημα:οταν περναω τα αρχεια της καμερας στο λαπτοπ μου η στο media player ενα popcornhour a300 κ παω να τα παιξω ο ηχος του αρχειου δν ειναι συχρονισμενος με την εικονα,προηγειται συγκεκριμενα!μηπως γνωριζετε τι μπορει να φταιει?θελω να αδειασω τις καρτες μνημης γιατι αυριο φευγω για διακοπες κ φοβαμαι να περασω στο λαπτοπ μην πανε στραφι τοσα βιντεο.αλλου ο ηχος αλλου η εικονα.οποιος γνωριζει τι παιζει κ μπορει να βοηθησει ας κανει ενα κοπο να απαντησει!

επισης οταν συνδεω την καμερα με το hdmi καλωδιο στην τηλεοραση παιζει μια χαρα,αψογα συχρονισμενα ολα κ χωρις μικροσπασιματακια!

συνηθως οταν το λαπτοπ σηκωνει και δεν σηκωνει οριακα την αναπαραγωγη hd χανει το συγχρονισμο και οπως περιγραφεις προηγηται ο ηχος. ίσως το λαπτοπ σου να εχει προβλημα με τη συγκεκριμενη εκδοση κωδικοποιητη που χρησιμοποιει η μηχανη σου στο βιντεο. πχ h264, avchd κτλ (που νομιζω χρησιμοποιει η panasonic στις νεες μηχανες)
για το γεγονος οτι το προβλημα παρουσιαζεται και στον popcorn δεν εχω απαντηση και ουσιαστικα με μπερδευει παρα πολυ. αν δηλαδη ειναι οντως ασυγχρονιστο το βιντεο αυτο καθ εαυτο ή απλα η αναπαραγωγη του δε γινεται σωστα

δε σε διαφωτισα αλλα δεν εχω ιδιαν εμπειρια δυστυχως να γινω πιο συγκεκριμενος
σαν μια κινηση να απαλοιψεις καποιους παραγοντες και εφοσον εχεις περασει το τελευταιο firmware στη μηχανη σου ειναι να απεγκαταστησεις οτι αποκωδικοποιητες εχεις απο το λαπτοπ και να βαλεις το klitecodecpack που περιεχει και τον τελευταιο avchd αποκωδικοποιητη και γενικοτερα ενημερομενους οδηγους για διαφορους αποκωδικοποιητες.

Last edited: