προβλημα με καρτα ηχου creative blaster x-fi 5.1

stathisrs

Established Member
6 September 2011
104
ΑΡΤΑ
φιλοι μου για σας.δε ξερω αν μπορω να βοηθησει καποιος αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.δε μπορω να δω το volume panel ωστε να ρυθμισω το εκουαλαιζερ και τις αλλες λειτουργειες.το μονο που μπορω και κανω ειναι να ανεβωκατεβαζω τον ηχο.οποιος μπορει ας βοηθησει!!!

φιλε ευχαριστω για την απαντηση.εκανα παλι εγκατασταση και reboot.τωρα μου εμφανιζει το κουτακι της κονσολας αλλα οταν παω να την ανοιξω παιρνω το εξης μηνημα.
there are no supported audio device available.θελει να περασω καποιο προγραμμα απο daniel k και πιο προγραμμα?που μπορω να το βρω?μετα πως θα λειτουργω την καρτα μεσω αυτου του προγραμματος?συγνωμμη για τις τοσες πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο αρχαριος.αν μπορεις απαντησε μου.

Το μήνυμα που σου βγάζει σημαίνει ότι είτε δεν βλέπει την κάρτα ήχου σου ( γενικά ή σωστά ) ή ότι έχει πέσει σκάλωμα ( σε κάποιο dll ή στην registry ).

Δούλευε κανονικά και ξαφνικά σταμάτησε ?
Τώρα την έβαλες την κάρτα ή την είχες καιρό ?

Στο device manager την αναγνωρίζει κανονικά σαν X-Fi στην κατηγορία Sound, Video and game controllers ?v

Απάντηση: Re: προβλημα με καρτα ηχου creative blaster x-fi 5.1

Το μήνυμα που σου βγάζει σημαίνει ότι είτε δεν βλέπει την κάρτα ήχου σου ( γενικά ή σωστά ) ή ότι έχει πέσει σκάλωμα ( σε κάποιο dll ή στην registry ).

Δούλευε κανονικά και ξαφνικά σταμάτησε ?
Τώρα την έβαλες την κάρτα ή την είχες καιρό ?

Στο device manager την αναγνωρίζει κανονικά σαν X-Fi στην κατηγορία Sound, Video and game controllers ?v

την καρτα την εχω παρει εδω και 1/2 χρονο και τη χρησιμοποιησα ελαχιστα 5-6 φορες για να παιξω μουσικη.η κονσολα δε δουλευε απο την πρωτη στιγμη.αλλα απο οτι βλεπω τωρα δε δουλευει ουτε το κοντρολ.στο device manager η διαχειρηση συσκευης οταν συνδεω την καρτα με τον υπολογιστη τη βλεπει.δυστηχως δε βλεπω να βρισκω ευκολα λυση.ευχαριστω για την βοηθεια.απο οτι διαβασα σε διαφορα site μερικες καρτες δεν υποστηριζουν ολες τις υπηρεσιες.υσχυει αυτο?

Αν θέλεις κάνε το εξής:
Κατάργησε την κάρτα από τον device manager και διαγραφή των οδηγών της όταν σε ρωτήσει.
Κάνε επανεκκίνηση,αγνόησε το μήνυμα των win για αυτόματη αναζήτηση και πέρνα τους οδηγούς από την αρχή.
Αν έχεις την δυνατότητα να την έχεις εκτός πριν περάσεις τους οδηγούς (ξεκουμπωμένη δηλαδή) ακόμα καλύτερα.