προβλημα με κεντρικο κουμπι

akaliptos7

New member
2 September 2008
81
pireas
καλημερα παιδια!!!τελικα μετα απο σκεψη αποφασισα να μην περιμενω το 3gs και πηρα το 3g!!!το βαζω να φορτισει οπως μου ειπαν και οταν το ανοιξα πλεον φορτισμενο, ειδα οτι το κεντρικο κουμπι δεν αντιδραει αμεσα!δηλαδη μπαινεις σε μια εφαρμογη, πατας να βγεις και δεν πιανει!πρεπει να το κρατησεις πατημενο 3-4 δευτερολεπτα για να πιασει!ξερει κανεις αν φταιει καμια ρυθμιση ή αν εχει προβλημα και πρεπει να το παω για αλλαγη?

Εξαρτάται την εφαρμογή.
Συνήθως θέλει λίγα δευτερόλεπτα για να κλείσει την εφαρμογή κ να σε βγάλει στο κεντρικό μενού.
Το να το κρατάς πατημένο δεν βοηθά.

Re: Απάντηση: προβλημα με κεντρικο κουμπι

Εξαρτάται την εφαρμογή.
Συνήθως θέλει λίγα δευτερόλεπτα για να κλείσει την εφαρμογή κ να σε βγάλει στο κεντρικό μενού.
Το να το κρατάς πατημένο δεν βοηθά.
μα το θεμα ειναι οτι ας πουμε ακομα και στις ρυθμισεις οταν μπαινεις και πατας το κεντρικο για να βγεις δεν βγαινει!!!αν δεν το κρατησω λιγο πατημενο ή δεν το πατησω 4-5 φορες σερι δεν βγαινει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: προβλημα με κεντρικο κουμπι

μα το θεμα ειναι οτι ας πουμε ακομα και στις ρυθμισεις οταν μπαινεις και πατας το κεντρικο για να βγεις δεν βγαινει!!!αν δεν το κρατησω λιγο πατημενο ή δεν το πατησω 4-5 φορες σερι δεν βγαινει!

..............αυτό δεν το είχα καταλάβει.......αυτό μοιάζει για πρόβλημα συσκευής.....

το είχε και φίλος μου σε καινούργιο 3G ...το πας πίσω και σου το αντικαθιστούν.

μηπως κολλαει και θελει force quit ?

γιατι μοιαζει λιγο με το force quit αν δεν κανω λαθος ...

εκτος αν στο 3.0 ειναι αλλη η διαδικασια του force quit

( νομιζω ειναι αλλη )

force restart πως κανει ? (σε 3.0 ) ?

να ειναι χαλασμενο το κουμπι ?

το πηγα σημερα πισω, το κοιταξαν, καταλαβαν οτι οντως εχει προβλημα και μου παρηγγειλαν καινουριο το οποιο θα το εχω αυριο!!!:a0210:

σε 20 μερες βγαινει ...
ναι το ξερω αλλα απο οσο διαβαζω τα λεφτα που χρειαζονται παραπανω για το καινουριο σε σχεση με το 3g ειναι αρκετα και δεν νομιζω (προσωπικη αποψη) οτι τα αξιζει τελικα!