Καλημερα παιδια και συγχαρητηρια για το φορουμ ειναι κατατοπιστικοτατο.Ως νεος εδω ομολογω οτι με βοηθησε πολυ στο να παρω αποφασεις πιο γρηγορα και να ψαξω πολυ το προβλημα μου!....Αγοραζω την εν λογω tv 8/9 πληρωνω δηλαδη μαζι με καποια αλλα καλουδια(home cinema,hdmi,μια αλλη 32 sony κατι βασεις)και ενα πομποδεκτη για τα πισω ηχεια του cinema τον οποιο δεν τον ειχε το καταστημα καιθα τον παρεγγελνε>ολα αυτα για το καινουργιο σπιτι..Παραλαμβανω τα 6 απο αυτα στις 17/9γιατι ο πομποδεκτης ακομα...Συνδεω το home cinema με την tv με hdmi και εν ωρα παιξιματος σκουραινε λιγο η εικονα..Στις 23/9 αφου εχω τρελαθει και νομιζοντας οτι φταιει το home cinema το επιστρεφω στο μαγαζι για ελεγχο και την ιδια μερα μου λενε οτι λειτουργει τελεια>>Συνεχιζω το ψαξιμο και συνδεω 1 ps3 παλι με hdmi και να σου παλι το σκοτεινιασμα και αυτο συνεχες και χωρις να χει παιξει ωρα..αρα φταιει η tv.Ερχονται απο την lg 30/9 και χερι στο μαγαζι αγορας την παιρνουν και την επομενη μιλαω με τον υπευθηνο του service ο οποιος μου λεει οτι καναμε μια αναβαθμιση 1 λεπτου και λειτουργει αψογα...Του απαντω πως μια tv καινουργια τι σοι αναβαθμιση παιρνει??Μου λεει οτι ειναι μοντελο του 3/08 λες και ηταν του 2000 και οτι με το που την ανοιξα μου το ζητησε>>Του λεω δεν το δεχομαι και θελω αντικατασταση..μου λεει δεν ειναι λογος για αντικατασταση..Τα παιρνω και καλω το μαγαζι και τους λεω πως δεν την θελω και ζητω αντικαταστση καθως το ψαχνω απο τις 17 που την παρελαβα.τελικως δεν μου την αλλαζουν αν η lg πει πως δεν εχει προβλημα.Εξωδικο αν χρειαστει λεω και το θεμα εχει μεινει εκει ..περιμενω να με παρουν να μου πουν τι μελλει γεννεσθαι.Νομιζω πως επραξα σωστα αν και δεν ειμαι ευχαριστημενος τωρα ουτε με αντικατασταση αλλα με επιστροφη χρηματων λογω αναξιοπιστιας της εταιρειας..Ευχαριστω για την υπομονη σας και οτι φωτα διαθετετε ευχαριστηση μου!!!!!!!!!!