Προβλημα με LG 42LE5300

dimkag87

New member
10 September 2012
5
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ''ΤΑΚ ΤΑΚ''(ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΞΟ-ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ).ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΩΣ ΤΟ 100,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.

Πλακα πλακα, αυτο με την ενταση μου συμβαινει σε μια 14" CRT Grundig, ποτέ δεν θα μαθω γιατι το κανει αλλά εχω διαπιστωσει το πότε το κανει και το κανει οταν μενει σε αδρανεια πανω απο κανα 10ημερο και οταν αρχιζει να παιζει καμια ωρα (μεσα στην ωρα κανει 3-4 ξεσπασματα) μετα σταματαει...
Κατα πασα πιθανοτητα ειναι ασχετο με το προβλημα σου, απλα το ανεφερα..

Απάντηση: Re: Προβλημα με LG 42LE5300

Και καλα εκανες,τουλαχιστον τωρα ξερω πως δεν ειμαι ο μονος που μου συμβαινει κατι τετοιο...Απορησα και εγω,μηπως ειναι τα πρωτα συμπτωματα της κρισης(το να ακουω και να βλεπω πραγματα που στην ουσια δεν ισχυουν).Το προβλημα ειναι πως η ενταση παει στο 100,εντολες δεν δεχεται απ το κομπιουτερ και η πολυκατοικια ειναι ολοκληρη στο ποδι,θελοντας και μη τη βγαζω απ την μπριζα και απ οτι φαινεται ειναι θεμα χρονου ποτε θα την καψω

Τη λυση τελικα βρηκε το service της LG..Το touch για να αυξο-μειωνεις την ενταση κ να αλλαζεις προγραμματα που εχει η οθονη ηταν προβληματικο με αποτελεσμα να δημιουργει ολα τα παραπανω