ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG-42LM615S

panikos79

New member
2 November 2012
3
Παρατηρησα πως οταν βλεπω κατι σε γρηγορη κινηση θολωνει η εικονα στο σημειο εκεινο.
Δυο παραδειγματα που που εμφανιστηκε το προβλημα ειναι τα εξης:
Σε θεαση του χρηματιστηριου στο σημειο που τρεχουνε οι μετοχες ολα ηταν θολα ενω στην υπολοιπη εικονα φαινοταν ολα καθαρα.
Το ιδιο παρατηρησα σε περιπτωση που ετρεχαν γρηγορα οι χορηγοι μιας εκπομπης.

Εχει κανεις καμια αποψη για το θεμα? Ειναι θεμα ρυθμισεων ή υπαρχει καποιο προβλημα και πρεπει να αντικατασταθει απο την LG?

Κανένα πρόβλημα, είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα από μία LCD τηλεόραση πραγματικών 50Hz...

Απλα ηθελα να ξερω αν εχει και αλλος το ιδιο προβλημα γιατι μου κανει εντυπωση. Ειχα και παλιοτερα lg με πολυ χειροτερα χαρακτηριστικα και δεν ειχα τετοια θεματα

Ίσως και να μην είχε και τόσο χειρότερα χαρακτηριστικά η παλαιότερη τελικά... ;)

Πέρα από αυτό, από ρυθμίσεις, ρίξε μια ματιά στα διάφορα φίλτρα αποθορυβοποίησης και απενεργοποίησέ τα και έλεγξε αν το scanning backlight είναι ενεργό...

Δεν είναι απλά 50 Hz η σειρά 6 της LG , έχει ένα σύστημα που ονομάζεται black frame insertion το οποίο εισάγει μαύρα καρέ ενδιάμεσα των πραγματικών και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθεί να λύσει.

7ee2eb87e6ec89ea7b725a93b7edbf88.jpg

Μου ειπαν απο την lg να μιλησω με ενα service και ο τυπος μου ειπε πως θελει επισκευη. Δεν γινεται αντικατασταση επειδη καλεσα μετα το περας μιας εβδομαδας.
Απο εκει που την πηρα μου ειπαν πως μπορουν να την στειλουν εκεινοι για ελεγχο και να ζητησουν αντικατασταση αν δουν πως εχει προβλημα
τι απο τα δυο προτεινεται να κανω?