Προβλημα με LG BD370 Blu-Ray Player δεν μπαινει internet

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Καλησπερα παιδια ειμαι νεος κατοχος του παραπανω μηχανηματος .Tο προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να κανω συνδεση στην υπηρεσια youtube δεν μπαινει και μου λεει οτι πρεπει να κοιταξω τις ρυθμισεις δικτυου μου.
Μπορει καπιως απο εδω να με βοηθησει και να μου δωσει οδηγιες πως θα ρυθμισω το ρουτερ μου με το lg?τι πρεπει να κανω? Το ρουτερ μου το εχω κλειδωσει επειδη ειναι ασυρματο μηπως φταει αυτο?, υπαρχει μηπως καμια επιλογη για να βαζεις το κλειδη στο μενου του lg?Επειδη παραδειγμα στο ps3 οταν εμπαινα ασυρματα μου ζηταγε το κλειδη , σορυ παιδια για τις πολλες αποριες και συγνωμη αμα σας κουρασα ευχαριστω.

Last edited:
Να μπεις στο μενού του 370 και να διαλέξεις Dynamic IP και θα τη βρει μόνο του.

Εννοείται ότι το 370 θέλει να συνδεθεί στο router με καλώδιο ethernet.

Να μπεις στο μενού του 370 και να διαλέξεις Dynamic IP και θα τη βρει μόνο του.

Εννοείται ότι το 370 θέλει να συνδεθεί στο router με καλώδιο ethernet.
Μπαινω Dynamic IP αλλα δεν μου κανει συνδεση τι μπορει να φταει φιλε μου?
icon9.gif

Χμμμ. Κάνε ένα reset στο router και το LG. Καμιά φορά δεν ξέρεις. Κι εμένα καμιά φορά κολλάει. Συνήθως η ένδειξη του δικτύου στο 370 δείχνει ότι είναι στο χαμηλότερο επίπεδο όταν συμβαίνει αυτό.

Επίσης στις οδηγίες αναφέρει ότι για να συνδεθεί στο internet πρέπει η σύνδεση να είναι broadband.

Με λίγη υπομονή πιστεύω ότι θα μπεις.

Χμμμ. Κάνε ένα reset στο router και το LG. Καμιά φορά δεν ξέρεις. Κι εμένα καμιά φορά κολλάει. Συνήθως η ένδειξη του δικτύου στο 370 δείχνει ότι είναι στο χαμηλότερο επίπεδο όταν συμβαίνει αυτό.

Επίσης στις οδηγίες αναφέρει ότι για να συνδεθεί στο internet πρέπει η σύνδεση να είναι broadband.

Με λίγη υπομονή πιστεύω ότι θα μπεις.
Το ρουτερ μου το εχω κλειδωση για ευνοητους λογους και δεν θελω να βγαλω τον κωδικο ασφαλιας μου.
Η συνδεση που εχω ειναι adsl 24 της forthnet και πιστευω οτι δεν εχω προβλημα broadband internet.
Αν του κανω του ρουτερ μου ενα reboot λες να φτιαξει?:chinscratch:

Το ρουτερ μου το εχω κλειδωση για ευνοητους λογους και δεν θελω να βγαλω τον κωδικο ασφαλιας μου.
Η συνδεση που εχω ειναι adsl 24 της forthnet και πιστευω οτι δεν εχω προβλημα broadband internet.
Αν του κανω του ρουτερ μου ενα reboot λες να φτιαξει?:chinscratch:

Βλέπω ότι εκτός από ίδιο player έχουμε και ίδια σύνδεση.

Αν έχεις αυτό το τραγικό siemens router που μου έδωσαν κι εμένα δώρο με τη σύνδεση, τότε ουκ ολίγες φορές θέλει reboot.:BDBDG54:

Βλέπω ότι εκτός από ίδιο player έχουμε και ίδια σύνδεση.

Αν έχεις αυτό το τραγικό siemens router που μου έδωσαν κι εμένα δώρο με τη σύνδεση, τότε ουκ ολίγες φορές θέλει reboot.:BDBDG54:
Οχι φιλε μου δεν εχω τετιο ρουτερ ευτυχως, εχω ενα linksys w200g.
Εκανα hard reboot στο ρουτερ μου αλλα και παλη δεν μπαινει τι αλλο μπορω να κανω εχω απελπιστη τι στο καλο φταιει?
icon9.gif

Εκτός από μια τελευταία προσπάθεια να βγάλεις και να βάλεις από την πρίζα το LG (κάνοντάς του έτσι reset) δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. :hmmmm:

Εκτός από μια τελευταία προσπάθεια να βγάλεις και να βάλεις από την πρίζα το LG (κάνοντάς του έτσι reset) δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. :hmmmm:
Μηπως φταιει οτι εχω κλειδωμενο το ρουτερ μου?
Παντως στο ρουτερ μου βλεπω οτι την θυρα ethernet την βλεπει.

Last edited:

Αν εννοείς το κλείδωμα για το ασύρματο νομίζω πως όχι αφού κι εγώ κλειδωμένο το έχω για ευνόητους λόγους.

Αν εννοείς το κλείδωμα για το ασύρματο νομίζω πως όχι αφού κι εγώ κλειδωμένο το έχω για ευνόητους λόγους.
Υπαρχει και η στατικη ιp στις ρυθμισεις του μενου μηπως παιζει να κανω κατι απο εκει?

Παντως στο ρουτερ μου βλεπω οτι την θυρα ethernet την βλεπει.

Στις ρυθμίσεις του router πρέπει να έχει κάπου την δυνατότητα να επιτρέπεις σε κάποια mac addresses να συνδέονται αυτόματα .( το LG έχει δικό του MAC address) Μπας και από κει γίνεται κάτι ? H να δώσεις static IP ..

Στις ρυθμίσεις του router πρέπει να έχει κάπου την δυνατότητα να επιτρέπεις σε κάποια mac addresses να συνδέονται αυτόματα .( το LG έχει δικό του MAC address) Μπας και από κει γίνεται κάτι ? H να δώσεις static IP ..
Static ip δηλαδη?:chinscratch:

Παιδια το βρηκα επρεπε να παω στην στατικ ιπ και να δωσο την ιπ μου.
Μπαινει κανονικα ιντερνετ αλλα υπαρχει ενα προβλημα οταν παω να κανω αναβαθμιση λογισμικου στο 99 τις 100 με πεταει εξω και μου γραφει οτι πρεπει να ξαναελενξω την κατασταση διασυνδεσης,ξερει κανενας τι μπορει να σημαινει αυτο το μηνυμα?:hmmmm2:

Eχει κανεις προβλημα στην διαδικασια αναβαθμισεις λογισμικου στο συγκεκριμενο μοντελο?κανεις?

Το ίδιο έκανε και μένα.Αλλά τελικά εγινε...Δεν έχω και πολύ καλή γραμμή ομως και μάλλον γι αυό...